Перегляд повної версії: Вже зроблено З іншого BBCode
Моін, у моєму форумі написано переважно англійською мовою.Теми є Бразилія, і тому також деякі португальською мовою написана. Він також виявив, написав у статті в німецькою і португальською мовами.Я б хотів кнопка в редакторі, так що ви можете вибрати текст у межах внеску.Я хотів, щоб зробити власні BBCode. Це не тому, що я "так", щоб вказати мову.Потім приходить в кінці, але й "/ lang = xx" що призводить до помилки. б ви могли зробити здійснення BB код бути так, в кінці все позаду "/ lang" ігнорується?Потім може бути будь-які власні BBCode tinker для мов, що йому потрібно.DankeChristian
Коли ви використовуєте lang=xx BBCode то закінчити його без параметра - тільки /lang.
Якщо хтось поставив його мовою за замовчуванням, то за замовчуванням мод мовою BBCode в цілому свій пост, а також титул. Він настроюється - так що користувач може відключити його в редакторі, якщо він хоче написати кілька частин на різних мовах, і тоді він повинен додати BBCodes вручну.
Так прямо зараз користувачі мають свої BBCodes мовою і не повинні встановити його - вони просто повинні встановити мову за замовчуванням в кабінеті:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):