Zobraziť plnú verziu: Už sa stalo Na druhej BBCode
Moin, moje fóra je napísané prevažne anglicky.Téma je Brazília a preto aj niektoré v portugalčine napísaný. Je tiež zistilo napísané v článku v nemeckom a v portugalskom.Chtěl bych tlačidlo v editore, takže môžete vybrať text v rámci príspevku.Chcel som urobiť vlastné BBCode. To nie je, pretože som "dlhej" musí určiť jazyk.Potom príde na konci, ale aj "/ lang = xx" ktorá vedie k chybu. mohol ste tak vykonávanie BBcode to na konci všetko za "/ lang" je ignorovaný?Potom môžu byť akékoľvek vlastné BBCode dráteník pre jazyky, ktoré potrebuje.DankeChristian
Pri použití lang=xx BBCode potom skončíte bez parametra - iba /lang.
Ak má niekto dal jeho východiskovým jazykom potom štandardne mod bude jazyk BBCode na celé svoje miesto aj na hlavu. To je konfigurovateľný - takže užívateľ môže vypnúť v editore, ak chce písať niektoré časti v rôznych jazykoch, a potom musel pridať ručne BBCode.
Takže teraz Užívateľ sa ich jazyk BB kódy a nemajú to nastaviť - proste je potrebné nastaviť predvolený jazyk Užívateľ CP:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):