КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Я тепер повинен видати встановити квиток!

rdavm
12-05-11, 21:00
Я не можу отримати цю роботу, я був скручування на цей продукт в даний час майже на 1 місяць і може бути використаний більше 100 годин з усунення неполадок цього vBET 4 Продукти, встановленого на Vbulletin 4.1.3 і тепер я здаюся, я сечі і Я розчарований.

Мені потрібна співробітників тут, щоб встановити цей для мене і налаштувати його на роботу.

Її шлях до важко, щоб встановити цей продукт і хай допоможе, тому що тепер його незабаром один місяць, як я купити пакет і його досі не працює.

Я передав його вільного Lanser у веб-дизайні і він tryed, щоб змусити його працювати, але afther 5 годині він повинен був здатися.

Повідомлення для ПЕРСОНАЛ:

Зв'яжіться зі мною по PM або по електронній пошті для Увійти отримати інформацію, щоб мій сервер або скажіть мені, як у хочу FTP інформація Увійти!

Надія your'e збираємося виправити це тільки я втратив свою themper щодо усунення несправностей, а що ні.

kamilkurczak
12-05-11, 22:10
Я помітив, що ваш форум текст зникнути після перекладу, так що перевірити це: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1537

Будь ласка, перевірте вашу AdminCP-> vBET установки відповідно до readme.html файл з цього-не-завантажити та встановити папку вашого форуму основного мови.

rdavm
13-05-11, 21:26
Проблема вирішена шляхом активації стандартні або за замовчуванням мову в AdminCP.

Повинна бути активована за замовчуванням англ мати менше проблем зйомки мати справу.

І так, я знаю, що це форум worng форум, щоб писати в, однак у моєму не гарний настрій і дуже втомився, як усунення неполадок це, можливо, більше 100 годин я не знайшов відповідним форумом для поста в і я не можу знайти його зараз за адресою: замішанні: Я починаю думати, що я дурний: EEK:

kamilkurczak
14-05-11, 14:14
спасибі за підтвердження - вирішена

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1