PDA

Zobacz pełną wersję: Rozwiązany I teraz może wystawić biletu zainstalować!

rdavm
12-05-11, 21:00
Nie mogę uzyskać to do pracy, byłem skręcania na ten produkt teraz prawie 1 miesiąc teraz i używane może być więcej niż 100 godzin na rozwiązywanie problemów w tym 4 vBET produkt, zainstalowany na Vbulletin 4.1.3 i teraz zrezygnować, jestem sikanie i Jestem sfrustrowany.

Muszę pracowników tutaj, aby zainstalować to dla mnie i skonfigurować go do pracy.

Jego sposób na dysku, aby zainstalować urządzenie tak pomoc, bo teraz jej tylko miesiąc od kupić pakiet i nadal nie działa.

I przekazał ją do bezpłatnego Lanser w tworzeniu stron internetowych, a on tryed aby zmusić go do pracy, ale afther 5 godzin musiał zrezygnować.

Wiadomość do pracowników:

Kontakt do mnie na PM lub e-mail dla uzyskania loginu i hasła do mojego serwera lub powiedz mi jak u chcą ftp loginu i hasła!

Nadzieja your'e zamierza rozwiązać ten tylko straciłem themper na temat rozwiązywania problemów przewodników, a co nie.

kamilkurczak
12-05-11, 22:10
Zauważyłem, że tekst forum zniknie po polsku, więc to sprawdzić: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1537

Proszę sprawdzić admincp-> Opcje vBET według readme.html plik z do-not-upload folderu i ustawić forum głównym językiem.

rdavm
13-05-11, 21:26
Problem rozwiązany przez uaktywnić standardowy lub domyślny lang w admincp.

Powinny być domyślnie włączona do eng mieć mniej kłopotów strzelanie do czynienia.

I tak wiem, że to forum jest worng forum aby pisać, jednak w moim nie dobrego samopoczucia i bardzo zmęczony, jak rozwiązania tego przez jakieś ponad 100 godzin nie znalazłem właściwe forum do postu i nie mogę go znaleźć teraz: confused: Zaczynam myśleć, że jestem głupi: eek:

kamilkurczak
14-05-11, 14:14
dzięki za potwierdzenie - rozwiązany

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1