PDA

View Full Version: Zgjidhet Unë tani duhet të lëshojë një biletë install!

rdavm
12-05-11, 21:00
Unë nuk mund të marrë këtë për të punuar, kam qenë gjarpërues për këtë produkt tani për gati 1 muaj tani dhe e përdorur ndoshta më shumë se 100 orë të problemeve në këtë produkt 4 vBET, të instaluar në vbulletin 4.1.3 dhe unë tani të heqin dorë, unë jam pshurr dhe Unë jam i frustruar.

Unë kam nevojë për stafin këtu për të instalojë për mua dhe konfiguroni atë për të punuar.

Rrugën e saj të vështirë që të instaloni këtë produkt kaq të ndihmojë sepse tani shpejt e saj një muaj që unë të blej paketën e tij ende nuk punojnë.

I dorëzuar atë mbi një lanser lirë në web design dhe ai tryed për të marrë atë për të punuar, por afther 5 orë ai kishte për të heqin dorë.

Message stafit:

Kontaktoni me mua në PM ose e-mail për të marrë informacion të hyni brënda për serverin tim apo të më tregoni se si u doni info ftp login!

Hope your'e do të korrigjuar këtë më shpejt që kam humbur themper e mia më udhëzon problemeve dhe çfarë jo.

kamilkurczak
12-05-11, 22:10
Kam vënë re se teksti juaj forum zhduken pas përkthimit, kështu check it: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1537

Ju lutem kontrolloni admincp-> options tuaj vBET sipas fotografi readme.html nga do-nuk-upload dosje dhe të vendosur gjuhën tuaj forumi kryesor.

rdavm
13-05-11, 21:26
Problemi zgjidhet duke aktivizuar standarte lang ne admincp.

Duhet të aktivizohet si parazgjedhje për eng të ketë më pak probleme për t'u marrë me të shtënat.

Dhe po unë e di këtë forum është forum worng tek postimi i në, por në jo humor time të mirë dhe shumë i lodhur si problemeve në këtë mënyrë për ndoshta më shumë se 100 orë unë nuk e kam gjetur forumin drejtën për të postoni në dhe i cant gjeni tani: hutuar: Unë jam duke filluar të mendoj se jam budallaqe: EEK:

kamilkurczak
14-05-11, 14:14
thanks for konfirmim - zgjidh

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1