КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Google видалила всіх проіндексованих перекладених сторінок

pepito69
03-03-11, 22:38
Привіт,
Google видалила з індексу всі перекладені URL:

site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site:www.egiptoforo.com/forums/en

і т.д. ..

Я знайшов когось тут, у форумі, що була така ж проблема, але через помилку MySQL. Я не знаю, що відбувається в моєму форумі.
Я не змінював де robots.txt ... я сьогодні відбулося. Я проіндексував наприклад: 47,000 URL на івриті, 20.000 французькою мовою, і т.д. ...

Будь ласка, допоможіть

Спасибі

kamilkurczak
04-03-11, 09:17
У вас є електронна пошта від Google або MySQL помилки в лог-файл? будь ласка, напишіть всю інформацію.

pepito69
04-03-11, 10:18
Ні я не recived будь електронної пошти від Google і Є немає MySQL помилки в журнал.
Це було вчора, і я не чіпав нічого.

basketmen
04-03-11, 12:22
як я знаю, проіндексованих сторінок всередині папки можна видалити, якщо сторінки не можуть доступ до Google протягом довгого часу (тобто 24 годин або більше)

з мого досвіду, в мене є близько 4000 сторінок в папці domain.com / д / с допомогою інших мод (не пов'язані з vbet), а тому, що мода розбиті на декілька днів, після того як я ще раз перевірити на сайті Google: domain.com / д / всіх проіндексованих сторінок пішли

спробувати отримати посилання з інших сайтів на ваш кожної перекладеної сторінки форуму будинку теж, а саме: отримати посилання з інших сайтів egiptoforo.com / форум / PT / і egiptoforo.com / форум / EN /

я думаю, проблема не в vbet, але в форум / сайт / сервер

перевірте всі речі, перевірте Google Webmaster Tools занадто https://www.google.com/webmasters/tools/

pepito69
04-03-11, 13:19
як я знаю, проіндексованих сторінок всередині папки можна видалити, якщо сторінки не можуть доступ до Google протягом довгого часу (тобто 24 годин або більше)

Це не той випадок.

У мене було багато зовнішніх посилань і багато сторінок.

У веб-майстрів у мене є класичні проблеми в vbet: низький відгук і дублювати метатеги і титули. Нічого нового ....

Я думаю, в відключити мод, і це було важливо для мене. але я думаю, що Google не подобається автоматичне зміст, як кажуть у керівництві для веб-майстрів. Google рухається проти цього, на мій погляд. Надія залишалася неправильно, тому що Vbet, може бути дивний мод, незважаючи на добре відомі проблеми та обмеження.
Дивись, я був thousends з URL індексуються в перекладені версії і тепер нічого!

basketmen
04-03-11, 14:16
Це не той випадок.

У мене було багато зовнішніх посилань і багато сторінок.

У веб-майстрів у мене є класичні проблеми в vbet: низький відгук і дублювати метатеги і титули. Нічого нового ....

Я думаю, в відключити мод, і це було важливо для мене. але я думаю, що Google не подобається автоматичне зміст, як кажуть у керівництві для веб-майстрів. Google рухається проти цього, на мій погляд. Надія залишалася неправильно, тому що Vbet, може бути дивний мод, незважаючи на добре відомі проблеми та обмеження.
ми можемо почекати і подивитися, якщо є інший член, що використання занадто vbet отримати та ж проблема, я бачу дуже багато людей, що використовують vbet спеціально безкоштовну версію, тому що теми перегляду форум підтримки дуже багато, і від vb.org Встановлена інформація

, Якщо автоматичне сторінок гарної якості, я думаю, не так багато сторінок, проіндексованих знижуються

а краще, якщо є керівництво перевести особливість занадто, для збільшення якості перекладу, як я просив тут тому його так само, як Wikipedia, статті ж тільки ручний переклад на іншу мову членом

kamilkurczak
04-03-11, 14:43
будь ласка, перевірте свою адресу електронної пошти або файл журналу і знайти MySQL помилки або щось подібне.
Чи є у ю файл robots.txt? Ви можете вставляти повний зміст цього файлу?

pepito69
04-03-11, 16:10
Ви можете подивитися його тут:
http://www.egiptoforo.com/robots.txt

dsimms
04-03-11, 19:36
Ви можете подивитися його тут:
http://www.egiptoforo.com/robots.txt

Я думаю, ваші роботи є надмірністю. Я ніколи не бачив таких
величезні роботи у моєму житті. Я думаю, ви повинні просто використовувати
стандартних роботів, які будуть утримувати павуків від індексування
деякі з ваших каталогів форум, і це так. Ви
намагаються зберегти кожну павуком в світі, і я
Не думаю, що це хороша річ ..., чого ви боїтеся?

Тепер, коли я думаю про це. Я перебуваю на VPS, і я отримав хакер
електронною поштою звіт, і бот Google був на заборонений список IP. Є
Чи можливо, що ваш сервер має заборонені деякі бот ф і
якщо це ваш випадок, і вони не могли повернутися і павук,
тоді б вони не були де-індексуються? Мені було дуже дивно
що бот Google опинився на моєму заборонили ф список ... ну і що
могла Google павук робити, щоб отримали заборонена?

pepito69
04-03-11, 19:58
Проблема не в robots.txt
Дякуємо за ваші поради, але проблема тільки в trasnlated ті, які не на головному форумі. Але я спростить роботів ...
Ще раз спасибі, але ця таємниця фотографій далі.

dsimms
04-03-11, 23:39
Проблема не в robots.txt
Дякуємо за ваші поради, але проблема тільки в trasnlated ті, які не на головному форумі. Але я спростить роботів ...

Мені цікаво знати також:)

я впевнений, що тим, хто управляє вільними / платні версії буде
також зацікавлених / стурбовані тим, що вони можуть бути також deindexed.

Так що питання:

Чи було це вашої вини, або Googles вини.

Скільки років вашій області?

pepito69
05-03-11, 11:06
Привіт,
мій домен 4 років. І ніколи не було проблем, перш ніж з Google.
Я повинен сказати, що я було багато URL індексуються в перекладі мов. Більш форум vbet та інших я бачив.

pepito69
05-03-11, 17:06
Я видалив vbet мод, видалимо з кожного правила relationed до vbet, чекати 4 дні і встановити його заново з нуля.

dsimms
05-03-11, 18:48
Я видалив vbet мод, видалимо з кожного правила relationed до vbet, чекати 4 дні і встановити його заново з нуля.

Я не впевнений, якщо це не допоможе, так що кожен раз, коли ви побачите деякі
відбулося ви тільки збираєтесь видалити, і почати все спочатку?

Google, схоже, серйозні проблеми з іншими забігаю вперед
що-небудь, і щоразу щось, здається, добре, то
Google виводить все над вами, Google в значній мірі контролює наші destinty,
і Google не було відомо, грають справедливою або ... Google досить
багато управління інтернетом, що відбувається на Интенет, і
що вони хочуть бачити, трапляються в інтернеті, але я не експерт,
але я чую той же оле історії ... Я гарячий сайт, тепер все
раптової Google не показує мені любов більше ... і домени
, Які були зірками і отримувати трафік, виявляється, щоб отримати дуже мало ...

Мій домен дуже, дуже нове ... це було вниз, як 2 дні, і я втратив
близько 70 зворотних посилань, я не впевнений, що вже йде, або
я втратити ці зворотні посилання, тому що я протягом 2 днів, а
з мого сайту будучи настільки нова, чому я отримую швидко зворотні посилання в будь-якому випадку?

Google не дивно, але вони тут не для того, щоб допомогти, вони
тут, щоб заробити гроші, і допомогти собі перше ....

а іноді, навіть самий маленький сайт зміна може прийняти вас .... так як більшість з нас
не знаю, як працює система, то ми зробимо невелика зміна сайту, то ми почнемо
втрати тонни трафіку, і наша перша думка винен Google.

pepito69
06-03-11, 10:43
я розповім вам протягом декількох тижнів, я занадто багато часу ... все одно спасибі.
Існує можливість бути моя вина, я повинен знайти його.

dsimms
06-03-11, 15:59
я розповім вам протягом декількох тижнів, я занадто багато часу ... все одно спасибі.
Існує можливість бути моя вина, я повинен знайти його.

Як я вже говорив мій сайт дуже новий. вона досягла піку близько
1400 посиланнях всього за два тижні зупинився. Я не впевнений,
що відбувається зараз, здається, втрачає 20-50, як посилання на
з дня на день, тому я не впевнений, що він винен, сподіваюся, це не
vbet, але хто знає, в цій точці. Я відключив мод, який має
був, підозрюваних в чорному капелюсі, тому я сподіваюся, що це проблема,
тепер, коли я відключив мод це зробити день кілька днів / тижнів
щоб дізнатися, якщо мої посилання зупинити падіння і почати знову зростає, але
з іншого боку це може бути не на всіх, але пісочниці, або танець Google ....
але при 4-річний сайт, ви не повинні бути ізольованими.

Як ви знаєте, що тільки vbet посилання видаляються?

pepito69
06-03-11, 20:09
Як ви знаєте, що тільки vbet посилання видаляються?

Легко, просто введіть у пошук по сайту Google: www.yourdomain.com / форуми / вона

Зміни в кількість посилань індексуються Google пояснюється, ймовірно, різних серверах Google, то вони не індексує ж кількість URL, і Є більш ніж на 50 серверах.

кожен раз, коли ви робите:
сайт: www.yourdomain.com
він підключається до одного сервера Google.

vBET
06-03-11, 22:38
але я думаю, що Google не подобається автоматичне зміст, як кажуть у керівництві для веб-майстрів. Google рухається проти цього, на мій погляд. Надія залишалася неправильно, тому що Vbet, може бути дивний мод, незважаючи на добре відомі проблеми та обмеження.

Розкажіть, будь ласка, де в інструментах для веб-майстрів написано, що Google не любить перекладі сайтів? ... Також тут зміст не є автоматичним - переклад відбувається автоматично - зміст справжнього від вашої теми дуже написана ваша дуже користувачами.
Google не проти переведення контексту - доказ багато форумів використанням vBET та індексації. Ви можете просто перевірити його в приклад на нашому сайті. Якщо Google був проти цього, то ми б не індексуються. Уже цей потік, який є новим вже індексовані на інших мовах (я перевірив на польській мові), що легко докази того, що Google індексує перекладених сторінок.

Так що це ваша проблема не загальним.

У цей момент vBET не працює на вашому форумі - так що ми не в змозі працювати на ваше запитання не дасть вам ніякої іншої натяк, що - будь ласка, увімкніть vBET. Якою б не була причина вашого запитання, шляхом відключення vBET ви зробили його постійним. Вам ніколи не доведеться індексуватися переведених сторінок, якщо ви не будете мати переклад сторінок на вашому форумі. Як я вже писав - ми не знаємо тепер, у чому причина. Це може бути навіть щось тимчасове з боку Google, що може повернутися, як це було без будь-яких змін. Може бути ... Тепер це не проблема більше - тепер у вас немає vBET тому на даний момент це нормальна річ, яку ви не повинні індексуватися перекладених сторінок - тому що тепер у вас немає перекладених сторінок. Будь ласка, перша черга vBET далі.

vBET
06-03-11, 22:52
Я перевіряю нитку від початку і дуже шкода це fomething був уже написаний. Я перевірив robots.txt, і побачив я там wird вмісту, такого як:
Disallow: / форум / PT / * режим
Наскільки мені відомо, robots.txt не підтримують символи типу * - це може бути частиною проблеми. Це не повинно, тому що він повинен сказати, що посилання з точним початком URL: / форум / PT / * режим не слід індексувати, але може бути щось змінюється в роботів Google, і тепер вони не входять будь-які посилання починаються з: / форум / р / (у прикладі, бо * ознаки не допускаються і URL читання зупиняється біля цього знаку дає Вам не дозволено для індексації всіх перекладених сторінок). Це було б якесь пояснення вашої ситуації, так як я бачу, як правила, що для всіх мов.

Ще раз вона не повинна бути причина тут, але іншим способом ви не повинні використовувати * знаки забороняють правила, так що, можливо, щось спільне з вашою проблемою. Будь ласка, видаліть / коментувати ці правила.

Також перевірте, що веб-майстри, що говорить вам про зв'язок, яка була заблокована у файлі robots.txt. Звичайно, зараз - тому що ви інвалід vBET - ми можемо мати неправильні інструменти для веб-майстрів аналізувати, бо перекладається посилання не існує більше на вашому форумі. Тому ще раз - в першу чергу на vBET, після чого в цей момент ми повинні чекати, так як для веб-майстрів не показує реальні дані - історичний (і ніколи не знає, коли він оновлюється). Так перша черга vBET. Тоді, якщо через 2 тижні нічого не зміниться, ми будемо досліджувати, тим краще. Було б легше, якщо vBET буде весь час включений, зараз у нас буде додаткова річ - Google часу реакції ...

vBET
06-03-11, 23:01
Проблема не в robots.txt

robots.txt як і раніше не спрощуються, і стає потенційним виробником питання. І якщо ви читали мій попередній пост тут ви побачите потенційне пояснення, чому тільки переведених сторінок було не індексується через ваш robots.txt - потенціал - я не можу остаточно сказати, що це проблема виробника, але ви також не повинні остаточно сказати, що це ні, тим більше, що у вас там незаконної звітності.

vBET
06-03-11, 23:03

Погана ідея. Ви фізично зробити переклад посилання не працюють і не існуючі на вашому форумі. URL-адрес, які не існують, не можуть бути проіндексовані.

vBET
06-03-11, 23:13
Легко, просто введіть у пошук по сайту Google: www.yourdomain.com / форуми / вона

Зміни в кількість посилань індексуються Google пояснюється, ймовірно, різних серверах Google, то вони не індексує ж кількість URL, і Є більш ніж на 50 серверах.

кожен раз, коли ви робите:
сайт: www.yourdomain.com
він підключається до одного сервера Google.

Будь ласка, майте на увазі, що:
1. Так само, як ви сказали, Google має багато серверів на весь світ, і ті повинні періодично перерозподіляти дані між один з одним. Саме тому деякі сторінки можуть бути бачив вже проіндексовані на одному континенті, але ще не на інших.
2. Майте на увазі, що Google показує APROXIMATE кількість результатів, що означає, що:
а) це не дійсне число
б) кількість результатів, може змінити, навіть якщо реальна кількість проіндексованих сторінок не
в) кількість результатів, може бути все той же, навіть якщо число проіндексованих сторінок змінилися
г) Google використовує евристичні алгоритми не, так що результати дійсно не детермінований - швидше за все, ви не будете бачити це на високих результатів, через кеші і так далі, але якщо б вона могла бути видна, коли живеш по-справжньому низькі результати
д) магія може статися;)

Серйозно - будь ласка, прочитайте мою кількох останніх повідомлень по даній темі - я сподіваюся, що це може допомогти:)

vBET
06-03-11, 23:56
Я просто дивився на шаблони в robots.txt (так як за моїм попереднім знанням це не повинно бути в robots.txt) і знайшов цю статтю, яка говорить, що це має працювати:

http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Проте я знайшов дуже цікаві автори пропозиції:

Деякі пошукових систем не згодні з використанням шаблонів, або, принаймні, вони бачать в ньому трохи ризикованими чи далеко від передової практики.

Я зроблю деякі додаткові дослідження в цій області.

Відредаговані.
Тут я знайшов більше про шаблоном у файлі robots.txt:
http://tools.seobook.com/robots-txt/ - Відповідно до інформації там Google і Yahoo дозволяє використовувати шаблони.

Ще б пак - будь ласка, переконайтеся, що ви не блокує всі ваші переведені зміст деяких з шаблону правила. Будь ласка, використовуйте для веб-майстрів, щоб визначити (спочатку vBET знову працюють). Як писав автор останньої згаданої статті:

Розглянемо пов'язаних URL-адрес, якщо ви використовуєте Robots.txt символи: я випадково витрати себе більш $ 10000 в прибутку з одного robots.txt помилку!

dsimms
07-03-11, 01:37
Погана ідея. Ви фізично зробити переклад посилання не працюють і не існуючі на вашому форумі. URL-адрес, які не існують, не можуть бути проіндексовані.

Я кажу йому авансом, щоб спростити його robot.txt - Я не експерт, але
Я думав, з місця в кар'єр мати такі шалені robots.txt не
зробити так. robot.txt повинна бути простою, не зайвим ....

Я думаю, що я також згадав йому, що це була не дуже хороша ідея або
видалити мод, як це не вирішить проблему, тому що
відбудеться, якщо він починає все спочатку, він потім розглянути питання про скасування
мода ще раз, так як він не вирішити цю перший раз,
просто не має так просто зняти встановити мод без вирішення питання.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations