מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר גוגל הסירה את כל העמודים באינדקס מתורגם

pepito69
03-03-11, 22:38
היי,
לגוגל יש להסיר מן המדד כל כתובת האתר המתורגם:

site:www.egiptoforo.com/forums/pt

site:www.egiptoforo.com/forums/en

וכו '..

מצאתי מישהו כאן בפורום כי היתה אותה בעיה אבל בגלל טעות mysql. אני לא יודע מה קורה בפורום שלי.
לא שיניתי דה robots.txt ... אני קרה היום. הייתי באינדקס למשל: 47.000 url עברית, 20.000 בצרפתית, וכו '...

אנא עזור

תודה

kamilkurczak
04-03-11, 09:17
יש לך דואר אלקטרוני או שגיאות google mysql בקובץ יומן? נא לכתוב את כל המידע.

pepito69
04-03-11, 10:18
לא, אני לא recived כל הדוא"ל מ-Google ואין שגיאות mysql ביומן שלי.
זה היה אתמול, ואני לא לגעת בשום דבר.

basketmen
04-03-11, 12:22
כמה שאני יודע, הדפים באינדקס בתוך תיקייה ניתן להסיר אם הדפים אינם יכולים לגשת google לזמנים ארוכים (כלומר 24 שעות או יותר)

מהניסיון שלי, יש לי כ -4,000 דפים בתוך תיקייה domain.com / d / mod באמצעות אחרים (לא קשור עם vbet), אלא כי mod שבורים עבור כמה ימים, אחרי שאני בודק שוב באתר google: domain.com / ד / כל הדפים באינדקס נעלמו

לנסות להשיג קישורים מאתרים אחרים אל כל דף שלך מתורגמת בפורום הביתה מדי, כלומר: לקבל קישורים מאתרים אחרים egiptoforo.com / פורומים / pt / ו egiptoforo.com / פורומים / en /

אני חושב שהבעיה היא לא vbet, אך בפורום / אתר / שרת

בדוק כל דבר, לבדוק את Google Webmaster Tools מדי https://www.google.com/webmasters/tools/

pepito69
04-03-11, 13:19
כמה שאני יודע, הדפים באינדקס בתוך תיקייה ניתן להסיר אם הדפים אינם יכולים לגשת google לזמנים ארוכים (כלומר 24 שעות או יותר)

זהו לא המקרה.

היו לי הרבה קישורים חיצוניים ועוד הרבה עמודים.

ב-Webmaster Tools יש לי את הבעיות קלאסי vbet: תגובה נמוכה metatags כפולות הקופים. שום דבר חדש ....

אני חושב על לבטל את mod וזה היה חשוב לי. אבל אני חושב שגוגל לא אוהב את התוכן האוטומטי כמו שאומרים webmaster מדריך. גוגל הוא נע נגד כי לדעתי. אני מקווה להיות טועה כי Vbet, יכול להיות mod wonderfull למרות זאת בעיות ומגבלות ידוע.
תראה, אני לא thousends של כתובת האתר באינדקס גרסאות מתורגמות ועכשיו כלום!

basketmen
04-03-11, 14:16
זהו לא המקרה.

היו לי הרבה קישורים חיצוניים ועוד הרבה עמודים.

ב-Webmaster Tools יש לי את הבעיות קלאסי vbet: תגובה נמוכה metatags כפולות הקופים. שום דבר חדש ....

אני חושב על לבטל את mod וזה היה חשוב לי. אבל אני חושב שגוגל לא אוהב את התוכן האוטומטי כמו שאומרים webmaster מדריך. גוגל הוא נע נגד כי לדעתי. אני מקווה להיות טועה כי Vbet, יכול להיות mod wonderfull למרות זאת בעיות ומגבלות ידוע.
אנחנו יכולים לחכות ולראות, אם יש חבר אחר באמצעות vbet גם לקבל אותה בעיה, אני רואה הרבה אנשים באמצעות vbet במיוחד את הגירסה החופשית, כי הנושאים צפיות בפורום זה תמיכה הן רבות מאוד, על סמך מידע מותקנות vb.org

אם דפים אוטומטי הם באיכות טובה, אני חושב שלא רבים העמודים באינדקס מופחתים

וזה טוב אם יש תכונה ידני לתרגם מדי, כדי להגביר את איכות לתרגם, כמו שביקשתי כאן כך שלו בדיוק כמו ויקיפדיה, המאמר הם ידנית מתורגם רק אותו לשפה אחרת על ידי החבר

kamilkurczak
04-03-11, 14:43
בבקשה לבדוק את הדואר האלקטרוני או קובץ יומן למצוא כמה טעויות mysql או משהו כזה.
האם יו יש קובץ robots.txt? אתה יכול להדביק התוכן המלא של הקובץ הזה?

pepito69
04-03-11, 16:10
אתה יכול להסתכל כאן:
http://www.egiptoforo.com/robots.txt

dsimms
04-03-11, 19:36
אתה יכול להסתכל כאן:
http://www.egiptoforo.com/robots.txt

אני חושב הרובוטים שלך הוא מוגזם. מעולם לא ראיתי כזה
רובוטים ענקיים בחיי. אני חושב שאתה צריך פשוט להשתמש
רובוטים תקן שישאיר עכבישים מ לאינדקס
כמה מדריכים בפורום שלך, thats זה. אתה
מנסה לשמור את כל עכביש בעולם, ואני עושה
לא חושב שזה דבר טוב ... מה אתה מפחד?

עכשיו כשאני חושב על זה. אני על VPS, ויש לי האקר
דו"ח דוא"ל, בוט google היה ברשימת ה-IP מוחרם. האם
הייתכן כי השרת אסר כמה ip של בוט ו
אם זה המקרה, והם לא יכלו לחזור עכביש,
אז הם היו לא תהיה דה למדד? מצאתי את זה מאוד מוזר
כי בוט google בסופו של דבר ברשימה שלי אסרה ip ... אז מה
עכביש google יכולים לעשות כדי מקבלת אסורים?

pepito69
04-03-11, 19:58
הבעיה היא לא robots.txt
תודה על העצה שלך אבל הבעיה היא רק אלה trasnlated לא בפורום הראשי. אבל אני לפשט את הרובוטים ...
שוב תודה אבל תעלומה זו על תמונות סטילס.

dsimms
04-03-11, 23:39
הבעיה היא לא robots.txt
תודה על העצה שלך אבל הבעיה היא רק אלה trasnlated לא בפורום הראשי. אבל אני לפשט את הרובוטים ...

אני סקרן לדעת גם:)

כפי שאני בטוח מי לרוץ חופשי / בתשלום גרסאות היה
גם להיות מודאג / מודאג כי הם יכולים להיות גם deindexed.

אז השאלה היא:

האם זו אשמתך או אשמת גוגל.

בן כמה התחום שלך?

pepito69
05-03-11, 11:06
היי,
התחום שלי הוא 4 שנים. ואף פעם לא היתה בעיה לפני עם google.
אני חייב לומר שיש לי הרבה URL באינדקס בשפות המתורגם. יותר בפורום vbet אחרים שראיתי.

pepito69
05-03-11, 17:06
אני להסיר mod vbet, תמחק את כל כלל relationed כדי vbet, לחכות 4 ימים להתקין אותה מחדש מאפס.

dsimms
05-03-11, 18:48
אני להסיר mod vbet, תמחק את כל כלל relationed כדי vbet, לחכות 4 ימים להתקין אותה מחדש מאפס.

אני לא בטוח אם זה יעזור, אז בכל פעם שאתה רואה כמה
קרה אתה פשוט הולך להסיר, ולהתחיל מחדש?

גוגל כנראה בעיות רציניות עם אחרים מקדים
משהו משהו, בכל פעם שנראה טוב, אז
מצבורי google בכל רחבי אותך, google די שולטת destinty שלנו,
ו-Google לא ידוע משחק הוגן או ... google די
הרבה שולטת באינטרנט, מה קורה על Intenet, ואת
מה שהם רוצים שיקרה באינטרנט, אבל אני לא מומחה,
אבל אני שומע את הסיפורים OLE אותו ... יש לי אתר חם, עכשיו כל
google פתאום לא להראות לי אהבה עוד ... ותחומים
שהיו כוכבים מקבל תנועה, לכבות כדי לקבל מעט מאוד ...

תחום העיסוק שלי הוא מאוד, מאוד חדש ... זה היה למטה כמו 2 ימים, ואני איבדתי
כ - 70 קישורים נכנסים, אני לא בטוח אם זה היה כבר מגיע, או
הפסדתי אלה נכנסים כי הייתי למטה 2 ימים,
עם האתר שלי להיות כל כך חדש, למה אני מקבל קישורים נכנסים מהר בכלל?

גוגל היא מוזרה, אבל הם לא כאן כדי לעזור, הם
הם כאן כדי להרוויח כסף, ולסייע עצמם קודם ....

ולפעמים, גם השינוי הקטן ביותר באתר יכולים לקחת אותך .... מאז רובנו
לא ממש יודע איך המערכת עובדת, אז אנחנו לעשות שינוי באתר קטין, ואז אנחנו מתחילים
לאבד טונות של התנועה, המחשבה הראשונה שלנו היא להאשים את גוגל.

pepito69
06-03-11, 10:43
אני אגיד לך כמה שבועות, יש לי יותר מדי זמן ... תודה בכל מקרה.
קיימת אפשרות להיות אשמתי, אני צריך לגלות את זה.

dsimms
06-03-11, 15:59
אני אגיד לך כמה שבועות, יש לי יותר מדי זמן ... תודה בכל מקרה.
קיימת אפשרות להיות אשמתי, אני צריך לגלות את זה.

כפי שציינתי קודם לכן באתר שלי הוא חדש מאוד. זה הגיע לשיא על
1400 קישורים רק כשבועיים לאחר מכן נעצר. אני לא בטוח
מה שקורה עכשיו, זה נראה כמו לאבד 20-50 קישורים לכל
יום עכשיו, אז אני לא בטוח מה הוא אשם, אני מקווה שזה לא
vbet, אבל מי יודע בשלב זה. אני נכה mod כי יש
כבר החשודים כובע שחור, אז אני מקווה שזה הבעיה,
עכשיו יש לי נכים mod להפוך יום זה כמה ימים / שבועות
כדי לברר אם הקישורים שלי לעצור נשירה ולהתחיל להגדיל שוב, אבל
ואז שוב זה יכול להיות שום דבר אבל הריקוד ארגז חול, או google ....
אבל במקרה של אתר בן 4, אתה לא צריך להיות sandboxed.

איך אתה יודע כי רק קישורים vbet מוסרות?

pepito69
06-03-11, 20:09
איך אתה יודע כי רק קישורים vbet מוסרות?

קל, פשוט להקליד את אתר החיפוש של גוגל: www.yourdomain.com / פורומים / זה

השינויים במספר קישורים באינדקס של גוגל נובע כנראה, שרתים שונים של גוגל, הם לא אינדקס את אותו מספר של כתובת האתר, ויש יותר מ 50 שרתים.

בכל פעם שאתה עושה:
אתר: www.yourdomain.com
זה מתחבר לשרת google יחיד.

vBET
06-03-11, 22:38
אבל אני חושב שגוגל לא אוהב את התוכן האוטומטי כמו שאומרים webmaster מדריך. גוגל הוא נע נגד כי לדעתי. אני מקווה להיות טועה כי Vbet, יכול להיות mod wonderfull למרות זאת בעיות ומגבלות ידוע.

אנא ספר לנו איפה ב-Webmaster Tools נכתב כי גוגל לא אוהב אתרים לתרגם? ... גם כאן תוכן אינה אוטומטית - תרגום אוטומטי - התוכן הוא אותנטי מן האשכולות שלך מאוד מאוד נכתב על ידי המשתמשים שלך.
Google אינה נגד בהקשר מתורגם - הוכחה היא הרבה בפורומים באמצעות vBET ולהיות צמודים. אתה יכול פשוט לבדוק את זה בדוגמה באתר שלנו. אם גוגל היה נגד זה אז לא היינו צמודים. גם נושא זה הוא חדש מאוד, אשר צמוד כבר בשפות אחרות (בדקתי עבור פולין) מה בקלות הוכחות כי גוגל היא אינדוקס דפים מתורגמים.

אז זה לא בעיה בכלל אחד שלך.

בשלב vBET הרגע הזה לא עובד בפורום שלך - אז אנחנו לא יכולים לעבוד על הבעיה ולא נותן לך כל רמז אחר - נא להדליק vBET. מה היתה הסיבה של הבעיה, על ידי כיבוי vBET שעשית את זה קבוע. אתה אף פעם לא יהיו צמודות דפים מתורגמים אם לא יהיה לך לתרגם העמודים בפורום שלך. כפי שכתבתי - אנחנו לא יודעים כרגע מה הסיבה. זה יכול להיות אפילו משהו זמני בצד גוגל מה יכול לחזור כפי שהוא ללא כל שינוי. אולי ... עכשיו זה לא הנושא יותר - עכשיו אין לך vBET כך ברגע זה הוא דבר נורמלי, כי אין לך באינדקס דפים מתורגמים - כי עכשיו אתה לא צריך לתרגם דפים. נא להפעיל תחילה vBET על.

vBET
06-03-11, 22:52
אני בודק את החוט מההתחלה מצטער fomething הוא היה כבר כתוב. בדקתי robots.txt שלך וראיתי שם wird תוכן כמו:
Disallow: / פורומים / pt / * מצב
כפי שאני מכיר robots.txt לא תומכים בתווים כלליים כמו * - זה יכול להיות חלק מהבעיה. זה לא צריך, כי זה צריך לומר כי הקשרים עם תחילת כתובת האתר המדויקת: / פורומים / pt / מצב * לא צריך להיות צמודים, אבל אולי משהו שינויים רובוטים גוגל ועכשיו הם לא נכנסים כל הקישורים המוצא על ידי: / פורומים / pt / (בדוגמה כי הסימנים * אסור וקריאה URL נעצר ליד שלט זה נותן לך לא מותר לאינדקס את כל דפי תורגם שלך). זה יהיה קצת הסבר על מצבך מאז אני רואה כללים כאלה בכל השפות שלך.

שוב זה לא צריך להיות הסיבה כאן, אבל דרך אחרת אתה לא צריך להשתמש בסימנים * בכללי לא מאפשרים, אז אולי יש משהו משותף עם הבעיה. בבקשה להסיר / להעיר את הכללים.

כמו כן, בדוק מה Webmaster Tools אומר לך על הקישור אשר נחסמה על ידי robots.txt. כמובן עכשיו - כי אתה נכה vBET - יכולה להיות לנו ב-Webmaster Tools נכון לנתח, כי קישורים מתורגם לא קיימת יותר בפורום שלך. אז שוב - להפוך הראשון vBET, לאחר שברגע זה אנחנו צריכים לחכות, כי ב-Webmaster Tools לא מראים הנתונים בפועל - היסטורי (ואף פעם לא יודע מתי זה מתעדכן). אז קודם להפוך vBET. אז אם 2 שבועות שום דבר לא משתנה שנחקור יותר. זה יהיה יותר קל אם vBET יהיה כל הזמן דולק, עכשיו יהיה לנו דבר נוסף - הפעם גוגל התגובה ...

vBET
06-03-11, 23:01
הבעיה היא לא robots.txt

robots.txt עדיין לא פשוטה וזה יוצר בעיה פוטנציאלית. ואם אתה קורא את ההודעה הקודמת שלי כאן תוכלו לראות פוטנציאל הסבר מדוע רק דפים מתורגמים לא היה צמוד בגלל robots.txt שלך - פוטנציאל - אני לא יכול לומר בוודאות כי זה היה יוצר בעיה, אבל אתה גם לא צריך להגיד בוודאות שזה לא, בעיקר כי יש לך שם אמירות בלתי חוקית.

vBET
06-03-11, 23:03

רעיון רע. אתה פיזית לעשות קישורים מתורגם לא עובד ולא קיימים בפורום שלך. כתובות שלא קיים לא יכול להיות צמוד.

vBET
06-03-11, 23:13
קל, פשוט להקליד את אתר החיפוש של גוגל: www.yourdomain.com / פורומים / זה

השינויים במספר קישורים באינדקס של גוגל נובע כנראה, שרתים שונים של גוגל, הם לא אינדקס את אותו מספר של כתובת האתר, ויש יותר מ 50 שרתים.

בכל פעם שאתה עושה:
אתר: www.yourdomain.com
זה מתחבר לשרת google יחיד.

יש לזכור כי:
1. בדיוק כמו שאמרת לגוגל יש הרבה שרתים על העולם כולו ומי צריך מעת לעת נתונים להפיץ בין כל האחרים. זו הסיבה כמה דפים יכול להיות ראה באינדקס כבר אך עדיין לא על אחרים ביבשת אחת.
2. זכור כי Google מציגה מספר משוער של תוצאות מה פירושו של דבר:
א) זה לא המספר האמיתי
ב) מספר התוצאות יכול להשתנות גם כאשר המספר האמיתי של הדפים באינדקס לא
ג) מספר התוצאות ניתן עדיין אותו גם אם מספר העמודים באינדקס השתנה
ד) Google משתמשת באלגוריתמים היוריסטיות לא, ולכן התוצאות הן ממש לא דטרמיניסטי - קרוב לוודאי שלא תראה את זה על התוצאות הראשונות, בגלל מצבורי וכן הלאה, אבל אם זה יכול להיות גלוי, כאשר מקבל על תוצאות נמוכות באמת
ה) קסום יכול לקרות;)

ברצינות - קרא מספר ההודעות האחרונות שלי בשרשור הזה - אני מקווה שזה יכול לעזור:)

vBET
06-03-11, 23:56
אני פשוט חיפשתי בתווים כלליים robots.txt (שכן על פי הידע הקודם שלי זה לא אמור להיות בקובץ robots.txt) ומצאתי את המאמר הזה אשר אומר זה אמור לעבוד:

http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
ובכל זאת מצאתי מאוד מעניין משפט המחברים:

חלקם של קידום אתרים לא מסכים עם שימוש בתווים כלליים, או לפחות הם רואים בו סיכון מעט או הרבה מן הנוהג הטוב ביותר.

אני אעשה עוד קצת מחקר בתחום זה.

לעריכה.
כאן מצאתי עוד אודות כלליים robots.txt:
http://tools.seobook.com/robots-txt/ - על פי המידע שיש Google ו-Yahoo מאפשר להשתמש בתווים כלליים.

ובכל זאת - אנא ודא כי אתה לא חוסמת את כל התוכן המתורגם שלך על ידי כמה מן הכלל כלליים. נא להשתמש ב-Webmaster Tools כדי לקבוע (הראשון לעשות vBET לפעול שוב). כפי שכתב מחבר המאמר הזכיר האחרון:

קחו כתובות הקשורות אם להשתמש בתווים כלליים Robots.txt: אני בטעות עלות עצמי מעל 10,000 דולר עם רווח robots.txt שגיאה אחת!

dsimms
07-03-11, 01:37
רעיון רע. אתה פיזית לעשות קישורים מתורגם לא עובד ולא קיימים בפורום שלך. כתובות שלא קיים לא יכול להיות צמוד.

אני סיפרתי לו מראש כדי לפשט robot.txt שלו - אני לא מומחה, אבל
חשבתי מיד את בת להיות כזה מטורף robots.txt לא
לעשות מאז. robot.txt צריך להיות פשוט, לא מוגזם ....

אני חושב שאני גם הזכיר לו שזה לא היה רעיון טוב או כדי
להסיר את mod כפי שלא יפתור את הבעיה, משום מה
קורה אם הוא מתחיל מחדש, אז הוא שקול להסיר
mod שוב, שכן הוא לא לפתור את זה בפעם הראשונה, זה
פשוט לא עושה מאז רק כדי לבטל את התקנת mod מבלי לפתור את הבעיה.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1