Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş url en garip karakteri
i garip karakterler örnek gösterdiklerini birkaç URL'ler var
olmalıdır
i bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Lütfen bu garip URL oluşturulur görebilirsiniz hangi sayfa beni URL göstermek. Ayrıca ben sizin korunmaktadır, çünkü bana bazı test hesap bilgilerinizi PM lütfen.
vBET,
anlamak için kolay bir yol vermek için ... rusça ile web siteme çalıştırmak
under-linux.org/ru /
url neden bahsettiğimi olduğumu görmek mümkün olacak ... Bu forumda olmuyor ...
Evet görüyorum. Biz ilk defa böyle bir sorunu var. Lütfen:
- Forum ise utf-8 kodlama düşük durumda olduğundan emin olun.
- İngilizce olmayan karakterleri URL saklamanızı sağlar emin olun.
Başka ipuçları var - bu çalışma değilse Admin CP, FTP ve vBSEO CP PM erişim bilgilerinizi lütfen yerde kontrol etmek ve düzeltmek olacaktır.
benim forum ISO-8859-1 var olmayan bir UTF-8 forumu Bunu çözmek için herhangi bir şekilde?
benim forum ISO-8859-1 var olmayan bir UTF-8 forumu Bunu çözmek için herhangi bir şekilde?
DERSİN! BB tamamen UTF-8 forumlarda destekler:) ipucu 'IF':)
Ve tutmak için vBSEO ayarı ile ne olacak? Bu vBSEO entegrasyon önemli bir parçasıdır:
(Gerekli) Set seçenek Genel Ayarlar-> Karakter Değiştirme-> "URL'lere İngilizce olmayan karakterleri değiştirme?" "URL'ler İngilizce olmayan karakterleri tutun"
Olması gerektiği gibi mi?
Ve bir kez daha - Tamam, o zaman bana bilgi erişim görüyorum ve yere doğru PM lütfen.
URL İngilizce olmayan karakterler tutmak
BB, i vbseo forum okuyordu ve ben bu konuda, bu yüzden muhtemelen UTF-8 forumu dönüştürmek gerekir UTF-8 uyumluluğu ile ilgili düşünüyorum.
Ben bir kez dönüştürülür bildirin.
Teşekkürler,
UTF-8 forumuna dönüştürmek için gerek yok. Değil çünkü BB. Biz utf forumlara destek ve en müşterilerimize böyle. Bana erişim bilgilerinizi gönderin ve orada ne olup bittiğini kontrol eder.
BB,
Sisteme erişim veremez ... ancak bana bir noktada eğer bu kodlamak için UTF-8 olmayan ilgili olduğunu onaylayın, Rusya için url'ler kodlanmış olmadığını bir ISO-8859-1 Forum gösterebilir ..
da i vbseo forum bu konuda tartışırken gördüm
http://www.vbseo.com/f9/utf-8-thank-you-your-help-31270/
bir bu i bu ilgili niçin
Verdiğiniz bağlantı tartışma değildir.
Forum Örneğin hakkında sordu. İşte benim UTF-8 forumlarına (vB3.8 altında çalışan) bir BB (http://www.forum.simple-nlp.pl/) tarafından desteklenen NOT UTF-8 forum:
Siz müşterilerimizin URL'ler - belki birisi size kendinizi verecektir, ya da URL'ler bazı istemciler zaten forumda yayınlanan (easilly not tercüme sayfası için html çıkışı orijinal kodlama kontrol edebilirsiniz) bulacaksınız.
Biz de değil utf-8 vB4.0 altında forumu test var, ancak (BB ve vBSEO lisansları ile sınırlı) test örneklerine URL vermek değildir. Kodlamasını değiştirmek için zorla bir şey olmadığından eminim İşte bu yüzden ... Ben güvenlik sorunlarını anlamak aynı davranışı ile test örnekleri var mı veya kopyasını oluşturmak ve bizim oraya erişimi verebilir? Daha fazla yardımcı olamaz - bu konuda ilk kez olduğunu kaydetti. Bu da bazı yapılandırma sorunu olduğunu düşünüyorum.
Ben test ortamı bu sürümünü kullanarak vbseo 3.5 GOLD ve vbulletin 4.3 kullanıyorum?
VBET4.x için gerçek (şu anda) test ortamı:
- BB: 4.0.3 (Yayıncılık Suite)
- Kodlama: ISO-8859-1
- BB: 4.2.2
- VBSEO 3.5.0 RC2
BB Hey benim forumu utf-8 dönüşüm sonra sabit:) Yardımınız için teşekkürler
Büyük duymak:) Hala dönüşüm gerekli değildi - BB% 100 utf8 blogunuzu destekler Ama bize sunucuda ne olup bittiğini kontrol edelim mümkün değildi anlıyorum.
Neyse - her çeviri kodlamaları arasında hiçbir dönüşüm olacak beri UTF-8 forumu daha hızlı çalışacaktır:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):