View Full Version: Atrisinātas dīvaini rakstzīmes URL
Man ir maz URL, kas tiek rādītas ar dīvainas rakstzīmes, piemēram
vajadzētu būt
Kā es varu noteikt šo problēmu?
Lūdzu, parādiet man URL uz lapu, kurā es varu redzēt šo dīvaini URL radīts. Tāpat, lūdzu, PM man kādu testu konta informāciju, jo es redzu jūsu ir aizsargātas.
vbet,
lai dotu jums viegli veids, kā izprast ... vienkārši palaist manu tīmekļa vietni ar krievu
under-linux.org/ru /
jums būs iespēja redzēt url, ka es runāju par ... jūsu forumā tas nenotiek ...
Jā, es to redzu. Mēs pirmo reizi šāds jautājums. Lūdzu:
- Ja jūsu forums ir utf-8, lūdzu, pārliecinieties, ka kodējums ir ar mazajiem burtiem.
- Pārliecinieties, ka jums ļauj saglabāt ne angļu rakstzīmes URL.
Nav citu mājieni - ja tas nedarbojas, lūdzu, PM piekļuves informāciju par Admin CP, FTP un vBSEO CP - Es pārbaudīt un labot to uz vietas.
mans forums ir ISO-8859-1 ir kāds veids, kā atrisināt šo bez utf-8 forumā?
mans forums ir ISO-8859-1 ir kāds veids, kā atrisināt šo bez utf-8 forumā?
Protams! vBET pilnībā atbalsta nav utf-8 forumi:) mājienu bija ar "IF":)
Un kas ar savu vBSEO iestatījumu glabāšanu? Šī ir svarīga daļa no vBSEO integrācija:
(Required) Set iespēju General Settings-> Character Nomaiņa-> "Aizvietot Non-angļu rakstzīmes URL?" uz "Keep Non-angļu Rakstzīmes URL"
Vai tas ir kā tam vajadzētu būt?
Un atkal - ja tas ir OK, tad, lūdzu, PM man piekļuves informāciju, un es redzēt un labot to uz vietas.
tā turēt ne-angļu rakstzīmes URL
VBet, es lasīju vbseo forums, un es domāju, ka šis jautājums ir saistīts ar UTF-8 savietojamība tā, iespējams, man vajag pārvērst savu forumu UTF-8.
Es jums zināt, kad pārveidot.
Paldies,
Jums nav nepieciešams, lai pārvērstu forumu par UTF-8. Ne tāpēc, ka vBET. Mēs atbalstām ne utf forumos un lielākā daļa mūsu klientu ir šādas. Lūdzu, atsūtiet man piekļuves informāciju, un es būs pārbaudīt, kas notiek tur.
vBET,
Es nevaru jums ir piekļuve sistēmai ... bet jūs varat parādīt man vienu ISO-8859-1 forumā, ka URL uz krievu valodu nav kodēta, ja jums punkts mani vienu es varu apstiprināt, ka šī vienība nav saistīts ar UTF-8 kodēšana ..
arī es tevi redzēju diskutējot par šo par vbseo forumā
http://www.vbseo.com/f9/utf-8-thank-you-your-help-31270/
Tāpēc es domāju, ka tas ir saistīts
Saite, kurai deva nav mūsu diskusija.
Tu jautā par forumā piemērs. Te ir mana ne UTF-8 forumiem (strādā saskaņā vB3.8) vienu: NAV utf-8 forumā, ko atbalsta vBET (http://www.forum.simple-nlp.pl/)
Es nevaru sniegt jums mūsu klientiem URL - varbūt kāds dos to pats uz Jums, vai Jūs atradīsiet dažas klientus URL jau ir ievietojis forumā (jūs varat easilly pārbaudīt sākotnējo kodēšanas html izvadi, ņemiet vērā tulkoto lapu).
Mums ir arī testa foruma diskusiju saitē vB4.0 ne utf-8, bet es nevaru sniegt jums URL mūsu testa gadījumos (ierobežo vB un vBSEO licences). Tieši tāpēc es esmu pārliecināts, ka tas nav kaut kas, kas liks jums mainīt kodējumu ... Es saprotu jūsu drošības jautājumi - Vai jums ir testa gadījumiem ar pašu rīcību vai var izveidot kopiju, un dod mums pieeju tur? Es nevaru palīdzēt, vairāk tagad - šis jautājums tiek atzīmēts pirmo reizi. Tas ir arī iemesls, kāpēc es domāju, ka ir daži konfigurācijas problēma.
Es, izmantojot vbseo 3,5 GOLD un vBulletin 4,3 jūsu testa vidē izmanto šo versiju?
Mūsu aktuālus (uz šo brīdi) testu vidi vBET4.x:
- VB: 4.0.3 (Publishing Suite)
- Kodēšana: ISO-8859-1
- VBET: 4.2.2
- VBSEO: 3.5.0 RC2
Hey vbet es noteikti mans forums, pēc konvertēšanas uz utf-8:) paldies par palīdzību
Great dzirdēt:) Vēl pārrēķins nav nepieciešams - vBET atbalsta ne UTF8 forumus 100% Bet es saprotu, ka jūs nevarēja ļaut mums pārbaudīt, kas notiek uz servera.
Anyway - uz utf-8 jūsu forums darbosies ātrāk, jo nebūs pārrēķiniem starp kodējumiem par katru tulkojumu:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):