PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Fiyatlandırma sorunları

gopalmm2
08-01-13, 20:27
I-ebilmek görmek birisi tırnak işaretleri kullanarak yanıt verdiğinde, tırnaklar dönüştürülür, ancak yanıt de ('aşağı' oku tıklatarak Çevrilmeyen tepki göstermek değil ki ama). Böylece tırnak tercüme değildir bunu yapabilir herhangi bir yolu var mı, ya da tırnak mevcut olsa bile her zaman aşağı okunu tıklatarak sorunlarıyla Çevrilmeyen metni gösterir?

Örnek:
http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017

Bu-meli var olmak an basit ve sade saptamak benim sonunda inanıyorum. Herhangi bir yardım bekleriz.

Thank you,
gopalmm2

Marcin Kalak
08-01-13, 23:16
Bazı metin kullanıcı mesaj çevrildi değil istiyorsanız, bunu notranslate BBCode (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/3168-how-make-some-text-not-translated.html) girin.

gopalmm2
10-01-13, 01:35
Hayır, bu değil sorun budur. Bağlantıyı kontrol edin ve orada ikinci 'aşağı ok' tıklayın. Ok ucu VB'ın kullanırken Çevrilmeyen metni görüntülemez metin alıntı. Yazımın tekrar okumaya çalışın. Ben tırnak derken, vb yanıt alıntı demek. Herhangi bir karışıklık için özür dilerim.

Yardımınız için teşekkür ederiz.

gopalmm2
10-01-13, 19:21
Nedense, o şimdi çalışıyor gibi görünüyor... Değil emin eğer sabit o için beni, ama sorun çözüldü.

Thank you,
gopalmm2

Marcin Kalak
10-01-13, 21:56
Im'mutlu sen münhal belgili tanımlık piyasaya çıkarma.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1