PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Sadece üyeler için sayfa biçimlendirme ile Sorunları

Snake
12-09-11, 19:56
Sitemin% 100 misafirler için tercüme edilir ancak üye giriş ve sayfaları tararken sayfalarda daha fazla metin çünkü bazı 'ek' çeviri gerektirir.

Bu, her şeyi doğru görüntüler önce yenileme (F5) sayfa 2-3 kez bir üyesi olarak bir sayfa görünümü dışında oldukça normaldir.

Ben açıklamak için bazı görüntülerin ekledik.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif

r.dziadusz
13-09-11, 10:05
Selam
Sorun kez çevrilmiş metin düzgün bir şekilde kullanılabilmesi için önbellekte saklanır, ancak "ekstra" için google / microsoft API ile bağlamanız gerekir, çünkü çeviri API görünüyor.
Çeviri google ya da microsoft api kullanıyor musunuz?
Microsoft, google Bu yazı okuyun lütfen microsoft api id doğru olduğundan emin olun: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
Ayrıca, çıkış bağlantısı var engellenirse sorun sunucu olabilir, lütfen öğrenmek

Snake
13-09-11, 10:28
Kabul ediyorum, api durdurulur görünüyor ve tam çeviri olsun gider 2-3 alır.

Google api kullanarak Im sayesinde hasta sss okuyun ve tekrar rapor.

Snake
13-09-11, 10:30
Tamam ben google tarafından engellendi değilim, sadece tek seferde querys miktarını sınırlayan görünüyor.

Bu nasıl düzeltebilirim?

r.dziadusz
15-09-11, 09:19
Google ve çıkış bağlantısı tarafından bloke değilseniz bloke olur ve herhangi bir yönlendirme sorunu da var değildir. Belki microsoft API kullanmayı deneyebilirsiniz ve daha sonra herhangi bir improvments olup olmadığını göreceksiniz.
Ayrıca, yakında google api kullanmak için ödemek zorunda olacağını farkında olmak.

vBET
16-09-11, 21:05
Tamam ben google tarafından engellendi değilim, sadece tek seferde querys miktarını sınırlayan görünüyor.

Bu nasıl düzeltebilirim?

Radek yazdığı gibi Microsoft API kullanabilirsiniz. Google, Aralık ayında kapanması için kullanıcılar hazırlamak için Translation API v1 sınırlar koyarak olduğunu lütfen unutmayınız. Dolayısıyla, bunu da (diğer yazılan istemiyorum) ödenen geçiş yapabilirsiniz.

Başka bir çözüm de var! Biz pek çok çeviri istekleri Google eğer çok sık sonra Google zaman cezaları yaptığı bir süre önce keşfettim. Şimdi gördüğümüz gibi, aynı zamanda hizmet reddi ceza, ancak ... Bunun için özel bir parametre var! Admin CP -> BB -> çeviriler arasında Çeviri Sağlayıcı ve set Gecikme. Bu nedenle kısa bir süre içinde çok fazla istek ise, o zaman çözülmüş olacak, çeviri istekleri arasında belirlenen gecikme süresi katacak. Hatta bu gecikme seti ile daha hızlı çeviriler olabilir dikkat ediniz! ): Google, tüm çeviri daha hızlı yapabilirsiniz, sunucu tarafında biraz bekleme, zaman cezaları verebilir yazdığı gibi

Google sınırlı maksimum uzunluğu bir sorgu veya bir sorgu maksimum kesimleri, o zaman (dosya / vbenterrpsietranslator_class_translator.php / içerir) sınıf vBET_Translator_Google sabitleri için daha düşük değerler için yeterli olduğunu görünür Ayrıca eğer

Eğer bu alanda daha fazla yardım veya sorunun çözülmesi gerekir mi söyle.

Snake
16-09-11, 21:09
Yanlış benim diğer mesajları okumak i ödenen kullanmak istediğiniz DO.

Peki nasıl yapabilirim? Lütfen diğer iş parçacığı doğru cevap!

vBET
16-09-11, 21:38
Özür dilerim. Ben hata yaptım (sadece kontrol tartışma - Form başka bir kullanıcı adınız da S ile başlar;)). Çığlık atmaya gerek yok - hala yanıt bekleyen bütün konuları gidecek. İsterseniz bana tam URL verebilirim:) Ben son 2-3 günde bir mesaj bir kontrol ediyorum benim dizüstü çöktü ve Radek forum hakkında dikkat çekici oldu.

Google Çeviri API V2 kullanmak istiyorsanız sadece vBET4.x, yeni sürümü yüklemek, Admin CP -> BB -> Çeviri Sağlayıcıları ve seçenekleri uygun. Ile ilgili bağlantıları nasıl Google API anahtarı almak ve böylece bütün açıklamasını bulacaksınız.

BB 3.x yakında destek (büyük olasılıkla zaten benim laptop kazasında değilse). Biz bu ay için serbest bırakılması planlanıyor. Biz donanım sorunu nedeniyle biraz gecikme var, ama hala yeni vBET3.x sürümü, bu ayın sonunda mevcut olmalıdır:)

Bu Konuya anlatılan konu ile ilgili daha fazla yardım ihtiyacım var söyle:)

PS. Sadece bu alt-forum 3.x olduğunu hatırladı. Biz vBET3.x yakında Google Çeviri v2 destek sağlayacak - şu anda test aşamasında. Kod değişiklikleri zaten yapılır.

Snake
16-09-11, 21:44
Ben burada yazılan neden im VB3 thats çalıştıran, bu VB3 forum olduğunu biliyorum

VB3 apiv2 destek olacak?

vBET
16-09-11, 21:48

Size yanıt göndermek benim son yazılan düzenleme - böylece yukarıda bağlantısını kontrol ediniz. Sorun için özür dilerim, ben başında 3.x alt-forum olduğunu özledim - benim hatam: P

r.dziadusz
04-10-11, 09:40
Cevap yok, bu konu hakkında herhangi bir sorunuz varsa isteyiniz, çözülmesi düşünün, ben yeniden, herhangi bir diğer konularda açık yeni bir konu lütfen

Snake
04-10-11, 09:44
Çözüldü?

Hayır.

Google api v1 yeni düşük limitler, çevrilmektedir sayfaları vardır.

Şimdi Kaldırıldı.

Çözüldü? LOL.

vBET
04-10-11, 10:00
As ı understand size sorun yok artık - doğru mu? Ne daha fazla yardıma ihtiyacınız burada? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations