СДА

Виев Фулл Версион: Решити Само проблеме са страна форматирање за чланове

Snake
12-09-11, 19:56
Мој сајт је 100% преведен за госте, али када су припадници пријавите и прегледајте странице захтевају неке "екстра" превод јер више текста на странама.

То је прилично нормално осим када погледате страницу као члан морате да освежите (Ф5) страници 2-3 времена пре него све приказује исправно.

Додали сам неке слике да објасним.

хттп://ввв.цомпутер-јуице.цом/вбетеррор.гиф

r.dziadusz
13-09-11, 10:05
Хи
Проблем се чини у преводу АПИ, јер једном преведеном тексту се чува у кеш, тако да може да се правилно користи, али је "екстра" превод треба да повежете са Гоогле / Мицрософт АПИ.
Користите Гоогле или Мицрософт АПИ за превод?
Ако Мицрософт, молимо проверите да ли је Мицрософт АПИ ИД је тачно, ако Гоогле молимо Вас да прочитате овај чланак: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-троублесхоотинг/413-фак-2.хтмл # пост1729
Такође, проблем може бити у вашем серверу, молимо Вас да сазна, да ли постоји излаз блокиран вези

Snake
13-09-11, 10:28
Слажем се, изгледа АПИ је заустављен и да је потребно 2-3 иде да би је превод.

Им помоћу Гоогле АПИ, лоше прочитати ФАК и извештај, хвала.

Snake
13-09-11, 10:30
Ок тако да сам не блокира Гоогле, само изгледа да су ограничавајући количину куерис у једном потезу.

Како да поправим ово?

r.dziadusz
15-09-11, 09:19
Ако нису блокирани од стране Гоогле-а и ваше излаз конекцију нису блокирани и не постоји преусмеравање проблема. Можда бисте могли да покушате да користите Мицрософт АПИ и онда ћеш видети да ли постоји било какав импровментс.
Такође будите свесни да, ускоро, да ће морати да плати за коришћење Гоогле АПИ-ја.

vBET
16-09-11, 21:05
Ок тако да сам не блокира Гоогле, само изгледа да су ограничавајући количину куерис у једном потезу.

Како да поправим ово?

Као и Радек написао можете користити Мицрософт АПИ-ја. Имајте на уму да Гоогле ставља лимите на Превод АПИ-В1 да се припреме корисника за затварање у децембру. Дакле, можете да пређете на плаћени на (знам да не желим да са других пост).

Такође, постоји друго решење! Открили смо пре извесног времена да ако превише захтеви за превођење ће Гоогле пречесто онда Гоогле не даје времена казни. Као што сада видимо је и служба порицање казна, али ... Имамо посебну параметар за ово! Молимо идите на Админ ЦП -> вБЕТ -> Превод провајдера и поставити Одлагање преводе. Ово ће додати дефинисано време одлагања од захтеви за превођење, тако да ако разлог је превише захтева у кратком временском периоду, онда ће бити решен. Имајте на уму да чак и са овим закашњењем постављен да имате преводе брже! Баш као што сам написао Гоогле може дати казне време, тако да чекају мало на серверској страни да би читав превод брже:)

Такође, ако се појави да је Гоогле ограничене максималном дужином од једног упита, или максимум сегментима у једном упиту, онда је довољно поставити ниже вредности за константе у класи вБЕТ_Транслатор_Гоогле (погледајте фајл / инцлудес / вбентеррпсиетранслатор_цласс_транслатор.пхп)

Реците да вам је потребна помоћ у овој области, или проблем је решен.

Snake
16-09-11, 21:09
Читаш ми друге поруке погрешан желим да користе плаћене.

Дакле, како то да урадим? Молимо Вас да одговорите на моје друге нит правилно!

vBET
16-09-11, 21:38
Извините. Направио сам грешку (само проверени дискусије - То је форма другог корисника - Корисничко име и почиње са С;)). Нема потребе да вришти - ја ће ићи на све теме које још увек чекају на одговор. Можете ми дати тачан УРЛ адресе овде ако желите:) Ја сам проверу једно по једно поруке из последњих 2-3 дана - мој лаптоп је срушио и Раде је брига о форуму.

Уколико желите да користите Гоогле АПИ-ја Превод В2 - само инсталирати најновије издање од вБЕТ4.к, идите на Админ ЦП -> вБЕТ - адекватно> Превод провајдери и подесите опције. Ту ћете наћи цео опис са одговарајућим везама како да се Гоогле-АПИ кључ и тако даље.

вБЕТ 3.к ће подржати ускоро (највероватније да би већ, ако не и мој лаптоп несрећи). Планирано издање за овај месец ми. Смо мало да одложи због хардвера питање, али ипак нова вБЕТ3.к издање треба да буду доступни крајем овог месеца:)

Реците да вам је потребна помоћ са проблем који је описан у овој теми:)

ПС. Само сетио да је ово 3.к под-форуму. Ми ћемо пружити Гоогле преводилац В2 подржава ускоро у вБЕТ3.к - то је фаза тестирања сада. Код промене су већ урадили.

Snake
16-09-11, 21:44
Знам да је ово вб3 форума, ИМ ради вб3 то зашто сам овде пост

Када ће вб3 подршку апив2?

vBET
16-09-11, 21:48

Био сам уређивање моја последња порука када пошаљете ваш одговор - па проверите постоји на линк изнад. Жао проблема - Недостаје ми да је то 3.к под-форум на почетку - моја кривица: П

r.dziadusz
04-10-11, 09:40
Без одговора, сматрају решити, ако имате било какво питање о овој теми молим вас питам, ја ћу га поново отворити за све друге проблеме отворите нову тему

Snake
04-10-11, 09:44
Солвед?

Не.

Гоогле АПИ в1 има нове ниске границе, страница не преведене.

Деинсталирано сада.

Солвед? ЛОЛ.

vBET
04-10-11, 10:00
Како сам разумео да немате више питања - зар не? Шта више помоћи да се овде треба? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1