مشاهده نسخه کامل : حل فقط مشکل با قالب بندی صفحه برای اعضای
سایت من 100 ٪ برای مهمانان ترجمه شده ، اما هنگامی که اعضای ورود به سیستم و مرور صفحات نیاز به ترجمه برخی از 'فوق العاده' به دلیل از متن در صفحات است.
این بسیار طبیعی است مگر زمانی که شما یک صفحه را به عنوان یک عضو شما را به تازه کردن (F5) ، صفحه 2-3 هم قبل از همه چیز درست نمایش داده است.
من برخی از تصاویر که توضیح می دهند.
http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
r.dziadusz
13-09-11, 10:05
سلام
مشکل به نظر می رسد در API ترجمه می شود ، چرا که یک بار ترجمه متن در cache ذخیره می شود ، بنابراین می توان آن را به درستی مورد استفاده قرار گیرد ، اما "اضافی" ترجمه نیاز به اتصال با گوگل / مایکروسافت API.
با استفاده از API گوگل یا مایکروسافت به ترجمه؟
اگر مایکروسافت ، لطفا اطمینان حاصل کنید که شناسه (شماره) API مایکروسافت شما درست باشد ، اگر گوگل لطفا این ارسال : http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
همچنین ، مشکل ممکن است در سرور شما باشد ، پیدا کردن ، اگر اتصال خروجی مسدود شده است
من قبول می کنم ، به نظر می رسد API متوقف و آن را 2-3 می رود به ترجمه کامل دریافت کنید.
IM با استفاده از گوگل API ، بیماری پرسش و پاسخ و خواندن گزارش ، به لطف.
خوب پس من توسط گوگل مسدود شده اند ، آن را فقط به نظر می رسد آنها به محدود کردن مقدار querys در یک بروید.
چگونه می توانم حل کنم؟
r.dziadusz
15-09-11, 09:19
اگر شما توسط گوگل و اتصال خروجی خود را مسدود مسدود نشده و هیچ مشکل تغییر مسیر وجود دارد. شاید شما می توانید سعی کنید به استفاده از API مایکروسافت و سپس شما خواهید دید اگر هر improvments وجود دارد.
همچنین یاد داشته باشید که به زودی ، شما باید برای با استفاده از Google API پرداخت شود.
خوب پس من توسط گوگل مسدود شده اند ، آن را فقط به نظر می رسد آنها به محدود کردن مقدار querys در یک بروید.
چگونه می توانم حل کنم؟
مانند رادک نوشت : شما می توانید مایکروسافت API استفاده کنید. لطفا توجه داشته باشید که گوگل در حال قرار دادن محدودیت در ترجمه API V1 برای آماده کردن کاربران برای بسته شدن در ماه دسامبر. بنابراین شما نیز می توانید به پرداخت (من می دانم که شما نمی خواهید از پست های دیگر خود را) سوئیچ.
راه حل دیگر نیز وجود دارد! چند وقت پیش ما کشف کردند که اگر بیش از حد بسیاری از درخواست ترجمه رفتن به گوگل بیش از اغلب پس از آن گوگل باعث می شود مجازات هم. همانطور که ما می بینیم در حال حاضر آن را نیز به سرویس مجازات انکار ، اما... ما پارامتر های ویژه ای برای این! لطفا برو به CP مدیریت --> فعال تصدی --> ارائه دهنده خدمات ترجمه و تاخیر مجموعه ای بین ترجمه. این زمان تعریف تاخیر بین درخواست ترجمه ، اضافه کردن پس اگر دلیل درخواست های بسیار زیادی در مدت زمان کوتاه ، و سپس آن را حل شود. لطفا توجه داشته باشید که حتی با تاخیر این مجموعه شما می توانید ترجمه های خود را سریعتر! همانطور که من نوشت گوگل می تواند به مجازات هم ، بنابراین انتظار کمی در سمت سرور باعث می شود که ترجمه کامل سریع تر :)
همچنین اگر آن را به نظر می رسد که حداکثر طول گوگل محدود از یک پرس و جو ، یا بخش حداکثر در یک پرس و جو ، و سپس آن را به اندازه کافی برای تنظیم مقادیر پایین تر برای ثابت در کلاس vBET_Translator_Google (رجوع کنید به فایل / شامل / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)
لطفا به من بگویید آیا شما نیاز به کمک بیشتر در این زمینه و یا این موضوع حل شده است.
شما به خواندن پست های دیگر من اشتباه من نمی خواهم به استفاده از پرداخت.
پس چگونه می توانم بکنم؟ لطفا نظرتان را به پاسخ به موضوع دیگر من به درستی!
ببخشید. من ساخته شده اشتباه (فقط به بررسی بحث -- کاربر فرم دیگر -- نام کاربری نیز با S شروع می شود ؛)). بدون نیاز به فریاد -- من به تمام موضوعات که هنوز در انتظار پاسخ است. شما می توانید آدرس اینترنتی دقیقی که به من در اینجا اگر شما می خواهید :) من چک کردن یک به یک پست از 2-3 روز گذشته -- لپ تاپ من بود سقوط کرد و رادک مراقبت در مورد انجمن.
اگر شما مایل به استفاده از ترجمه گوگل API V2 -- فقط نصب جدیدترین آزادی از vBET4.x ، به مدیریت CP --> فعال تصدی --> ترجمه و تنظیم گزینه مناسب. شما وجود دارد را پیدا خواهد کرد توضیحات کامل با لینک های مربوطه را چگونه به گوگل API کلید و غیره.
فعال تصدی های 3.x آن را به زودی پشتیبانی (به احتمال قوی آن را در حال حاضر اگر سقوط لپ تاپ من نیست). ما برنامه ریزی شده آزاد برای این ماه. ما به دلیل مشکل سخت افزاری کمی تاخیر ، اما هنوز هم جدید انتشار vBET3.x در پایان این ماه باید در دسترس :)
لطفا بگویید آیا شما نیاز به کمک بیشتر با موضوع شرح داده شده در این موضوع :)
PS. فقط به یاد که این انجمن های 3.x زیر. ما حمایت ترجمه V2 گوگل به زودی در vBET3.x -- آن را در مرحله تست در حال حاضر. تغییر کد در حال حاضر انجام می شود.
من می دانم این است که انجمن vb3 ، IM در حال اجرا vb3 منم همین دلیل من پست
هنگامی که vb3 حمایت apiv2؟
من در حال ویرایش آخرین پست من زمانی که پاسخ شما را شما ارسال -- چک وجود دارد لینک بالا لطفا. با عرض پوزش برای مشکل -- از دست بدهم به آن است که انجمن های 3.x زیر در ابتدا -- تقصیر من : P
r.dziadusz
04-10-11, 09:40
بدون پاسخ ، در نظر آن حل شود ، اگر شما هر گونه سوال در مورد این موضوع سوال کنید ، من آن را دوباره باز خواهد کرد ، برای هر گونه مسائل دیگر لطفا برای باز کردن تاپیک جدید
حل شود؟
شماره
گوگل API V1 دارای محدودیت های جدید کم ، صفحات که نمی ترجمه شده است.
حذف در حال حاضر است.
حل شود؟ LOL.
همانطور که من درک می کنم شما این موضوع را نمی -- راست؟ چه بیشتر به شما کمک کند اینجا؟ :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):