PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Purhase sonra Ürün Al Ortalama Süre?

Octavius
27-06-11, 11:50
Merhaba. Bu ürünü almak için genellikle ne kadar sürer? 4 gün önce, Western Union aracılığıyla mayın satın aldı ve hala ürünü indirmek için indirme sayfasına erişim bekliyor. Bu ürün hakkında çok heyecanlıyım ve bunu mümkün olduğunca çabuk kullanmak koymak istiyorum. Bu bütün forumlarda için sahip olması gereken değişiklik.

vBET
27-06-11, 13:38
Ortalama zaman: INSTANT

PayPal ile yapılan tüm ödemeler, lisans (otomatik) anında uygulanır.

Western Union ile ödeme aklınızda tutun ve bize YANLIŞ ödeme ayrıntıları göndermek. Banka Ödemenizi onaylamak, bu ilk gününde bu yüzden hafta sonunda doğru olanı gönderin. Bu noktada bizim forumları (forum.simple nlp.pl) ile bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Biz bu konuları ele sonra bankaya ödeme kontrol edecektir. Biz bugün bunu yapmak mümkün olacağını umuyoruz. Ödeme onaylandıktan sonra lisans uygulanacaktır.

Bu ödeme sayfasında açıkça tarif edilir:

Ayrıca, Western Union ile yapılan ödeme kabul ...

Para aldıktan sonra, PayPal ile ödeme sizin için lisans oluşturmak olacağını unutmayın, lisans acil almak için sağlar.

Ödeme hakkında zaten yapılır, çünkü bu, ön satış soru değildir. Bu konuya sorun giderme bölümüne hareket eder.

PS.
Gerçekten özür beklemek zorunda. Ben bugün hızlı bir şekilde sorunu çözmek ve banka ödeme kontrol umut:)

Octavius
28-06-11, 03:47
Benim kötü ....

vBET
28-06-11, 15:20
Problem yok. Sunucu arızası nedeniyle dün yapmak ele vermedi, ama bugün banka ve Western Union transfer aldı. Lisans zaten oluşturulur:) Ayrıca size normalde 30 ABD doları maliyeti ücretsiz kurulum hizmeti verecektir bekleme süresi için özür dilemek gibi:) Sadece bana erişim bilgilerinizi PM lütfen.

Octavius
28-06-11, 21:54
Problem yok. Sunucu arızası nedeniyle dün yapmak ele vermedi, ama bugün banka ve Western Union transfer aldı. Lisans zaten oluşturulur:) Ayrıca size normalde 30 ABD doları maliyeti ücretsiz kurulum hizmeti verecektir bekleme süresi için özür dilemek gibi:) Sadece PM lütfen bana erişim details.Wow sizin harika çok teşekkürler! : D

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1