PDA

View Full Version: Rešeno Povprečni časa za pridobitev proizvoda po Purhase?

Octavius
27-06-11, 11:50
Hi. Kako dolgo ponavadi traja, da prejmem ta izdelek? Kupil sem rudnik prek Western Union 4 dnevi in sem še vedno čaka na dostop na vašo stran za prenos, da prenesete izdelek. Zelo sem navdušen nad tem izdelku in ga želite dati v uporabo v najkrajšem možnem času. To je must-have spremembo za vse forume.

vBET
27-06-11, 13:38
Povprečen čas: INSTANT

Vsa plačila, ki jih Paypal imajo dovoljenje in takoj (samodejno).

Prosimo, ne pozabite, da ste ga plačali z Western Union in nam pošljite NAROBE podrobnosti o plačilu. Pošljete pravilen ob koncu tedna tako da je to prvi dan, ko bomo lahko potrdite plačilo pri banki. V tem trenutku se srečujemo z nekaj vprašanj z enim od naših forumih (forum.simple-nlp.pl). Mi bo preveril vaše plačilo v banki po tem, ko jih obdelujemo teh vprašanj. Upam, da bomo lahko to storiti danes. Vaša licenca se bo uporabljala po tem, ko bo treba potrditi plačilo.

To je jasno opisana na stran plačila:

Sprejemamo tudi plačila, ki jih Western Union ...

Prosimo, upoštevajte, da bomo ustvarili licenco za vas, ko bomo dobili denar, zato plačilo s PayPal vam omogoča, da dobite licenco takoj.

To ni vnaprej prodaja vprašanje, saj gre za plačilo, ki je že opravljeno. Sem premakniti niti za odpravljanje težav oddelku.

PS.
Res žal boste morali počakati. Upam, da bomo rešili vprašanje hitro in preverite vaše plačilo v banki danes:)

Octavius
28-06-11, 03:47
Moja napaka ....

vBET
28-06-11, 15:20
Ni problema. Nisem ročaj, da to storijo včeraj zaradi vas strežnik neuspeh, ampak danes sem bil v banki in je vaš Western Union transfer. Vaša licenca je že ustvaril:) Tudi kot opravičilo za vaš čakalne dobe mi vam bomo brezplačno namestitev storitev, ki se običajno strošek $ 30:) Samo prosim PM me vaše podatke za dostop.

Octavius
28-06-11, 21:54
Ni problema. Nisem ročaj, da to storijo včeraj zaradi vas strežnik neuspeh, ampak danes sem bil v banki in je vaš Western Union transfer. Vaša licenca je že ustvaril:) Tudi kot opravičilo za vaš čakalne dobe mi vam bomo brezplačno namestitev storitev, ki se običajno strošek $ 30:) Samo prosim PM me vašem dostop details.Wow hvala veliko svoj super! : D

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1