Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Średni czas, aby otrzymać produktu Po Purhase?
Hi. Jak długo trwa zazwyczaj do otrzymywania tego produktu? Kupiłem kopalni za pośrednictwem Western Union 4 dni temu i wciąż czeka na dostęp do strony pobierania, aby pobrać produkt. Jestem bardzo podekscytowany na temat tego produktu i chcesz umieścić go użyć jak najszybciej. Jest to must-have modyfikacji dla wszystkich forach.
Średni czas: INSTANT
Wszystkie płatności dokonywane przez Paypal mieć pozwolenie, natychmiast (automatycznie).
Należy pamiętać, że zapłacił przez Western Union i wyślij do nas WRONG szczegóły płatności. Wysłać poprawny w weekend, więc jest to pierwszy dzień, kiedy możemy potwierdzić płatność w banku. W tej chwili mamy do czynienia pewne problemy z jednym z naszym forum (forum.simple-nlp.pl). Będziemy sprawdzać płatności w banku po załatwiamy te kwestie. Nadzieję, że będziemy w stanie zrobić to dzisiaj. Twoja licencja będzie stosowana po dokonaniu płatności zostanie potwierdzona.
Jest to wyraźnie opisane na stronie płatności:
Akceptujemy również płatności dokonywane przez Western Union ...
Należy pamiętać, że będziemy tworzyć licencji dla Ciebie po otrzymaniu pieniędzy, więc płacenia przez PayPal pozwala uzyskać licencję natychmiast.
Nie wcześniej pytanie sprzedaży, ponieważ jest o płatności, które już jest zrobione. I poruszać tego wątku do sekcji Rozwiązywanie problemów.
PS.
Naprawdę przykro, że trzeba czekać. Mam nadzieję, że rozwiążemy ten problem szybko i sprawdzić płatności w banku dzisiaj:)
Nie ma sprawy. I nie uchwyt do tego wczoraj z twojego powodu awarii serwera, ale dzisiaj byłem w banku i wziął swoją Zachodniej transferu Unii. Licencja jest już utworzone:) Również jako przeprosiny za czasu oczekiwania otrzymasz bezpłatną usługę instalacji, która normalnie kosztuje $ 30:) Tylko proszę PM mnie dane dostępu.
Nie ma sprawy. I nie uchwyt do tego wczoraj z twojego powodu awarii serwera, ale dzisiaj byłem w banku i wziął swoją Zachodniej transferu Unii. Licencja jest już utworzone:) Również jako przeprosiny za czasu oczekiwania otrzymasz bezpłatną usługę instalacji, która normalnie kosztuje $ 30:) Tylko proszę PM mi details.Wow dostęp dzięki dużo awesome! : D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):