PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş vBulletin API BB işe yaramaz hale

tavenger5
15-03-11, 14:37
Geçenlerde, mobil uygulamalar kullanmak vBulletin API benim 3.8 gemide yüklü. Ben ilk başta fark etmedi, ama hiç BB (3.4) fonksiyonu yapar. Özellikle bir şey çevrilir ve başka bir çeviri sayfasını görüntülerken bayrak bağlantıları yanlış olur.

Ben ne yapabilirim?

kamilkurczak
15-03-11, 14:46
merhaba,

Bu vB API bana bir url verebilir?
. Htaccess dosyasında bazı değişiklikler mi?
Bu API kullanımı kanca sistemi var mı?

Belki de bu API ile bir entegrasyon yapmak gerekir.

Hmm şimdi sitenize stranslation çalışıyor. Bu API devre dışı bırakmak mı?

tavenger5
15-03-11, 14:47
Tamam - global_complete "API print_output" eklenti soruna neden olduğunu bulundu. 1001 yürütülmesi amacıyla değişti ve bu sorun giderilmiştir.

kamilkurczak
15-03-11, 14:49
Cevabınız için teşekkürler çözüldü:)

tavenger5
15-03-11, 15:06
Aslında URL başka bir sorun var - diğer çeviriler tercüme sayfalarına bağlantılar var "vbet_flag" başlığında. Ben başka bir eklenti URL engel olduğundan şüphelendiğiniz.

tavenger5
15-03-11, 15:09
6 değişiklik icra emri - global_start altında "API Oturum Süreci" - Bulundu.

kamilkurczak
15-03-11, 18:34
Tekrar teşekkürler!

tavenger5
24-03-11, 16:46
Ben hala bir sorun var - bir kullanıcı bir ileti konuları tercüme değildir.

Bunu yapmak için hangi kanca sorumludur? (I muhtemelen sadece sırasını değiştirmek zorunda)

kamilkurczak
24-03-11, 20:26
hmm ben correclty bunu anlamıyorum. Konu tercüme etmek istiyorum ne zaman çeviri çalışma değildir?

global_complete kanca çevirmek

lütfen beni örnek url vermek.

tavenger5
25-03-11, 15:48
Bu olay bir örnek: araba - GPS cep telefonu alışveriş rehberi seyahat ediyor musunuz? (http://cellphoneforums.net/general-cell-phone-forum/t325454-191%3Bviajes-en-coche-gps-tel-233%3Bfono-celular-gu-237%3B-de-compras.html)[lang = 's] etiketi Mesaj Kullanıcı yayınlanmıştır konulmuştur değil.

tavenger5
07-04-11, 22:22
yine de bu bir sorun olan herkes?

tavenger5
22-04-11, 16:31
Ben gerçekten bu bir yanıt seviniriz

kamilkurczak
22-04-11, 17:06
Merhaba, ben henüz hiçbir fikirleri var, çünkü bu konuda Michał sormak gerekir.

tavenger5
11-05-11, 23:05
herhangi bir fikir yok mu?

kamilkurczak
12-05-11, 20:07
merhaba,

Yabancı dil çok uzun bir post yapmak ve hala (çeviri) iş olmadığını kontrol ediniz.

sonrası url şimdi çalışmıyor, o yüzden şimdi tekrar kontrol edebilirsiniz.
Google her zaman çok kısa mesaj (belki yanlış yazım) için dil tespit olmayabilir bu yüzden mesajınızı lang = etiketleri arasında olduğunu kontrol etmeniz gerekir. (Bu etiketleri newpost_process kanca ekleyerek)

bu nedenle, yabancı dil, uzun mesaj için bunu test etmek için deneyin.

tavenger5
12-05-11, 20:13
İşte yeni bir konu değil tercüme ediliyor: ringtone (http://cellphoneforums.net/ * / llamada.html, t327487 sesi)

tavenger5
12-05-11, 20:15
HTC, bu kurul tarafından filtre ediliyor tam url
http://cellphoneforums.net/htc/t327487-tono-de-llamada.html (boşluk bırakmadan)

kamilkurczak
12-05-11, 20:23
lütfen bana cevap size ayarlı whitch seçeneği admincp-> BB-> google-> Google Dil Algılama.

Google Dil Algılama Güven değeri buraya yazmak

tavenger5
12-05-11, 21:16
Bu, "Her zaman kullanıcı güveni"

Ancak, bu, sorun olmadığından eminim eklentisi ile müdahale yeni mobil uygulamalar için kullanılan vbulletin API eklentisi icra emri ile doğrudan bir mesajı ekler lang etiketleri.

kamilkurczak
12-05-11, 22:18
Bu seçenek her zaman bir mesaj yazarak kullanıcı ayarlarını dayalı kullanıcı güveniyorum. Yani google, kullanıcı ayarlarını mesaj dili tanıyabilirsiniz. Kullanıcının kendi dilini ayarlamak varsa google çeviremiyor.
Google hala çeviremiyor kullanıcı onun admincp o dilde bir mesaj yapacak.
Bu seçenek Optimizasyonları ve bu seçeneği etkinse dil etiketleri eklenmez.

Admincp-> BB-> google ve gidin.
1. Google Dil Algılama sonucu güven lâyık olduğu zaman Google Güven
2. 0.1 olarak Google Dil Algılama Güven
3. test edin! (Yeni mesaj yapmak)
Iyi işler olmalıdır.
ÖNEMLİ - elle lang etiketleri eski mesaj paketi gerekir.

tavenger5
12-05-11, 23:15
Bu kullanıcıların kendi dilini ayarlamak - Ben size ne söylüyorum anlamak emin değilim. Ben çok emin değilim.

kamilkurczak
13-05-11, 16:24
Test edin. Biz hala iyi değilse başka bir çözüm bulacaksınız

mykkal
26-05-15, 02:35
Bu olay bir örnek: araba - GPS cep telefonu alışveriş rehberi seyahat ediyor musunuz? (http://cellphoneforums.net/general-cell-phone-forum/t325454-191%3Bviajes-en-coche-gps-tel-233%3Bfono-celular-gu-237%3B-de-compras.html)[lang = 's] etiketi Mesaj Kullanıcı yayınlanmıştır konulmuştur değil.

Sitenizi ziyaret ettim ve çeviriler seçin nerede göremedim. Nasıl bu sorunu çözmek mi? İnsanlar dil seçmek için gereken durumlar var. onlar başkasının bilgisayar, vb kullanmak gibi...

Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
Bu sayfada, bayraklar sayfanın en altında yer alır.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1