PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott vBulletin API hogy vBET haszontalan

tavenger5
15-03-11, 14:37
Nemrég telepítettem a vBulletin API én 3,8 fórumon, hogy használja a mobil alkalmazások. Nem is vettem észre először, de ez teszi vBET (3,4) nem működik egyáltalán. Konkrétan semmi sem fordították és a lobogó kapcsolatok válnak hibás megtekintésekor újabb fordítást oldalon.

Mit tehetek?

kamilkurczak
15-03-11, 14:46
hello,

Tudna adni egy URL-t, hogy a BB API?
Tudta Ön változtatni a. Htaccess fájlt?
Ez API használata hook rendszer?

Talán van szükség, hogy az integráció ezen API.

Hmm most a webhelyen stranslation működik. Te ki ezt API?

tavenger5
15-03-11, 14:47
Oké - azt tapasztaltam, hogy a bővítmény "API print_output" a global_complete okozza a problémát. Megváltoztattam végrehajtását annak érdekében, hogy 1001 és az állandó probléma.

kamilkurczak
15-03-11, 14:49
Köszönöm a választ - megoldódott:)

tavenger5
15-03-11, 15:06
Valójában van egy másik probléma az URL-cím - a linkeket a lefordított oldalak más fordítás "vbet_flag-" a cím. Gyanítom, egy plugin zavarja az URL-cím.

tavenger5
15-03-11, 15:09
Találta - "API Session folyamat" alatt global_start - változások végrehajtása érdekében 6.

kamilkurczak
15-03-11, 18:34
Még egyszer köszönöm!

tavenger5
24-03-11, 16:46
Még mindig van egy probléma - szálak nem fordítják, amikor a felhasználó küld egy üzenetet.

Mi horog felelős az csinálja ezt? (Talán csak meg kell változtatni a sorrendben)

kamilkurczak
24-03-11, 20:26
hmm én nem értem, hogy helyesen alkalmazzák. Ha szeretné lefordítani téma a fordítás nem működik?

fordítunk a global_complete horog

kérlek adj url a példát.

tavenger5
25-03-11, 15:48
Íme egy példa, hogy ez történik: Telekocsi - GPS mobiltelefon vásárlási útmutató? [Lang = hu] tag nem rakott az üzenetet, amikor a felhasználó hirdették meg.

tavenger5
07-04-11, 22:22
továbbra sem probléma ezzel - valaki?

tavenger5
22-04-11, 16:31
Nagyon megköszönném válasz erre

kamilkurczak
22-04-11, 17:06
hello, azt kell kérnünk Michał erről a problémáról, mert nekem nincs még ötleteket.

tavenger5
11-05-11, 23:05
minden ötlet még?

kamilkurczak
12-05-11, 20:07
hello,

Kérjük, hogy egy nagyon hosszú post az idegen nyelvet, és ellenőrizze, hogy még mindig nem működik (fordítás).

url az Ön hozzászólás nem működik most, így ellenőrizni tudja most újra.
A Google nem mindig észlelhető a nyelvet a nagyon rövid üzenet (talán elírás), így ellenőrizni kell, hogy az üzenet a [lang = címkéket. (Ez a címkék kiegészítve newpost_process kampó)

igen, próbáld meg tesztelni a hosszú üzenetet idegen nyelven.

tavenger5
12-05-11, 20:13
Itt van egy új téma, amelyet még nem fordították: csengőhang (http://cellphoneforums.net/ *** / t327487-tone-of-llamada.html)

tavenger5
12-05-11, 20:15
htc alatt szűrve ezen a fórumon - a teljes URL-cím
http://cellphoneforums.net/htc/t327487-tono-de-llamada.html (szóközök nélkül)

kamilkurczak
12-05-11, 20:23
Kérjük, válaszoljon nekem - whitch lehetőség van setted a admincp-> vBET-> google-> Google nyelvfelismerés.

Kérjük írja ide a Google nyelvfelismerés bizalom értéke

tavenger5
12-05-11, 21:16
Ez van beállítva, hogy "Mindig megbízom felhasználó"

Biztos vagyok benne, hogy ez nem a problémát, azonban - azt közvetlenül köze végrehajtása érdekében a vBulletin API plugint mellyel az új mobil alkalmazások zavarja a plugin, betétek lang címkéket egy hozzászólásban.

kamilkurczak
12-05-11, 22:18
Mindig megbízható felhasználói Ez az opció beállítások alapján a felhasználó, aki írja az üzenetet. Így google felismeri az üzenetet nyelv felhasználói beállításokat. Ha a felhasználó még nem állította be a nyelvet - google nem lefordítani.
Ha a felhasználó fog egy üzenetet nyelven, hogy az ő admincp - google még mindig nem tudja lefordítani.
Ez az opció optimalizáció, és ha ez az opció engedélyezve van - a nyelv címke nem lesz hozzá.

Kérjük, látogasson el a admincp-> vBET-> google és
1. állítsa be a Google nyelvfelismerés a Trust Google, ha az eredmény méltó bizalom
2. állítsa be a Google nyelvfelismerés Bizalom 0.1
3. próbáld ki! (Egy új üzenet)
Ha működik, jó.
FONTOS - meg kell csomagolni a régi hozzászólásaidat a lang címkék kézzel.

tavenger5
12-05-11, 23:15
Nem vagyok biztos abban, hogy megértést, amit mondok - ezeket a felhasználó nyelvüket meg. Én nagyon benne.

kamilkurczak
13-05-11, 16:24
Kérjük, próbálja ki. Ha még mindig nem jó - fogunk találni egy másik megoldást

mykkal
26-05-15, 02:35
Íme egy példa, hogy ez történik: Telekocsi - GPS mobiltelefon vásárlási útmutató? [Lang = hu] tag nem rakott az üzenetet, amikor a felhasználó hirdették meg.

Meglátogattam a telek, és nem látja, ha tudna válassza a fordítások. Hogyan oldotta meg ez? Rengeteg olyan helyzetek, ahol az embereknek szükségük van, válassza ki a nyelvek... mikor ők hasznosít a valaki másnak a számítógép, stb...

Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
Ezen a lapon a zászlók kerülnek a lap alján.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1