View Full Version: Rešeno vBulletin API, ki vBET neuporabna
Pred kratkim sem nameščen API vBulletin na mojem 3,8 krovu za uporabo mobilnih aplikacij. Nisem vedel, na prvi, ampak naredi vBET (3,4) ne deluje na vseh. Posebej ni nič prevedena in zastavo povezave postal nepravilen, ko gledate drug prevod strani.
Kaj lahko storim?
kamilkurczak
15-03-11, 14:46
hello,
Ali mi lahko poveste url te vB API?
Ali ste spremenili nekaj v vašem. Htaccess datoteko?
Ali je ta uporaba API hook sistem?
Mogoče moramo narediti integracijo s tem API.
Hmm zdaj na vaši strani stranslation deluje. Ali ste onemogočiti to API?
Ok - sem ugotovila, da je plugin "print_output API« v global_complete povzroča problem. Spremenil sem izvedbo za 1001 in da je določen problem.
kamilkurczak
15-03-11, 14:49
Hvala za odgovor - rešiti:)
Pravzaprav se je še en problem z URL - povezave na prevedenih strani na drugi prevodi so "vbet_flag-" v naslovu. Sumim, drugo plugin se vmešava v URL je.
Found it - "API Process Session" pod global_start - da spremenite izvedbe do 6.
kamilkurczak
15-03-11, 18:34
Še enkrat hvala!
Še vedno imam eno vprašanje - niti niso prevedeni, ko uporabnik objav sporočilo.
Kaj kavelj je odgovoren za za to? (Sem verjetno samo še, da spremenite vrstni red)
kamilkurczak
24-03-11, 20:26
hmm jaz ne razumem correclty. Ko želite prevesti nit prevod ne deluje?
Prevajamo v global_complete kavelj
prosim dajte mi url na primer.
Tukaj je primer, da se to dogaja: potovanje z avto - GPS Mobitel nakupovanje vodič? (http://cellphoneforums.net/general-cell-phone-forum/t325454-191%3Bviajes-en-coche-gps-tel-233%3Bfono-celular-gu-237%3B-de-compras.html)[lang = je] tag ni bila dana okoli sporočilo, ko ga je objavil uporabnik.
Še vedno imajo problem s tem - kdo?
Jaz bi res cenim odgovor na to
kamilkurczak
22-04-11, 17:06
Pozdravljeni, moram vprašati Michał o tem vprašanju, ker nimam ideje še ni.
kamilkurczak
12-05-11, 20:07
hello,
Prosimo, da se zelo dolg post na tuj jezik in preveri, da še vedno ne dela (prevod).
url iz vaše delovno mesto ne deluje zdaj, tako da sem lahko preverite, zdaj še enkrat.
Google ne bo vedno zazna jezik, za zelo kratko sporočilo (morda Pravopisna napaka), tako da boste morali preveriti, ali vaše sporočilo je med [lang = tags. (Te oznake so dodal v newpost_process kavelj)
tako da, poskusite, da je test za dolgo sporočilo v tujem jeziku.
Tukaj je novo nit, ki je ni prevedeno: ringtone (http://cellphoneforums.net/ * / t327487 ton od llamada.html)
HTC se filtrira s tem vozilu - polni url je
http://cellphoneforums.net/htc/t327487-tono-de-llamada.html (brez presledkov)
kamilkurczak
12-05-11, 20:23
mi prosim odgovor - whitch možnost imate setted v admincp-> vBET-> google-> Google zaznavanje jezika.
napisati tukaj Detection Language Google Confidence vrednost
To je nastavljena na "Vedno zaupanje uporabnikov"
Sem prepričan, da to ni vprašanje, vendar - to je neposredno povezan z izvajanjem red plugin vBulletin API, ki se uporablja za nove mobilne aplikacije se ne vmešava v plugin, ki vstavlja lang oznake v post.
kamilkurczak
12-05-11, 22:18
Vedno zaupaj uporabnik Ta možnost temelji na nastavitve uporabnika, ki je tipkanje sporočil. Tako lahko google prepozna sporočilo jezik, ki ga uporabniške nastavitve. Če uporabnik ima svoj jezik ni nastavljen - google ne more prevesti.
Če bo uporabnik lahko sporočilo v jeziku, ki v svojem admincp - Google še vedno ne more prevesti.
Ta možnost je za optimizacije in če je ta možnost omogočena - jezikovne oznake ne bodo dodani.
Prosimo, pojdite na admincp-> vBET-> google in
1. nastavite Google Language zaznavanja Trust Google, ko rezultat je zaupanja vreden
2. nastavite Google Language Detection zaupanja do 0,1
3. je test! (Narediti novo sporočilo)
Če deluje dobro.
POMEMBNO -, kar potrebujete za pakiranje stara delovna mesta v oznake lang z roko.
Nisem prepričan, da ste razumeli, kaj sem rekel - ti uporabniki imajo svoj jezik nastavljen. Zelo sem prepričan v to.
kamilkurczak
13-05-11, 16:24
Prosimo, da test. če še vedno ni dobro - bomo našli drugo rešitev
Tukaj je primer, da se to dogaja: potovanje z avto - GPS Mobitel nakupovanje vodič? (http://cellphoneforums.net/general-cell-phone-forum/t325454-191%3Bviajes-en-coche-gps-tel-233%3Bfono-celular-gu-237%3B-de-compras.html)[lang = je] tag ni bila dana okoli sporočilo, ko ga je objavil uporabnik.
Obiskal vašo stran in ni videti, kjer lahko izberete prevodi. Kako ste to rešili? Obstaja veliko situacij, kjer ljudje morali izbrati jezik... kot kdaj oni koristno uporabiti nekoga drugega računalnika, itd...
Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
Na tej strani, zastavice so postavljeni na dnu strani.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):