Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Tercüman, her zaman çevrilmiş metinler görüntülenmez
Bazı eski sürüm BB (ne yazık ki hangi hatırlayamıyorum) vardı uzun bir süre için Hi. Birkaç gün önce ben en son 3.3.6 yeniden ve sorun yaşamaya başladı. Çeviri sırasında sık sık metin görüntülenmez. Bir komut dosyası Çevrilecek metin gönderdi gibi görünüyor, yanıt aldı, o önbellek ekledi ve sayfaya koymak unuttum. Bazen sitesinin parçası dolu ve bazı (belki de ihmal kelimeler önbellekte değildi) kalmamasıdır. Kara dosya daha sonra boş ve uzun bir süre için servis edilmektedir - bir postback sorun tüm ilgili Genellikle sonra misafirler için döner önbelleğe zaman daha da kabul edilemez.
kamilkurczak
06-01-11, 10:02
Lütfen bunu okuyun ve kontrol etmek deneyin: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1537Jeżeli değil, bu hata ile bir sayfaya bir bağlantı veriniz ve bizim test forum mevcut değil çünkü ben bir göz atın.Teşekkürler
SSS benim sorunun cevabı yok.Daha önce (ı ekose desenli ve % 100 eminim ki) yazdığı gibi yalnızca önbellekte oluşursa çevrilmiş metni bir sayfada kılınır (kontrol ettim, Google değil benim forum engelleme).Seçeneği olmadan herhangi bir metni başka bir dilde tüm sayfaları önbelleğe almak için.Forum: Forum Kova-Counter Strike, oyun, yazılım, müzik, mp3, Film, indir, rapidshare, download (http://www.forum.wiaderko.com/) bazı podforach ana sayfasında (kullanılan anchory langtitle oluştuğundan boş olan) konular hiçbir bağlantı vardır.Tercüme sayfaları daha büyük. Eğer sonrası yeni içerik, (diğer bir deyişle, çeviri zaten önbellekte olduğunda) sayfa yenilendikten sonra yalnızca görünür.
Bana gelince, Google bir blok gibi görünüyor, ama kontrol da yazın. Yerinde olmadığını kontrol edin - PM veri Admin CP erişim ve FTP gönderin.
Ama ne yazık ki ben sunucuya erişim veri sağlayamaz.Google Test-http://www.forums. wiaderko.com/translator_test. phpNajśmieszniejsze mı Aslında ben sürüm 3.3.3 (% 99 idi bu sürümü) ve her şey tamam çalıştı.Bir güncelleştirme ve forum tatili için 30 $ ödedi.
Sunucu veri erişim sağlar yoksa biz de, gibi? Ve ona girmek yapılmış olsaydı, şimdi ne sorun olmuş? Bir hizmet güncelleme açısından bir güncelleştirme için 30 $ ödeme veya lisans yenilemek - Ben doğru anladım bilmiyorum? Konuk önbellek durumunda - açık önbellek bir sorun olarak işaret zaman zaten çözüldü. Erişim bilgilerini girin - aksi takdirde neler olup bittiğini göremezsiniz. Ben her şeyin Google bir bağlantı ok görmek - biz sadece ortaya çıkan bir sorun için bir neden bulmalıyız. Bu nedenle, sadece sizinle, biz araştırabiliriz. Bir geçici üzerinde şifrenizi değiştirin, ya da bize aynı davranışı gözlemlemek test forum, erişim verebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan büyük mutluluk - ama şimdi zor bizim için denetleyemiyor, neler olduğunu belirlemek için. Bu davranış açıklanan gözlemleyebilirsiniz sayfasına bir bağlantı veriniz.
Alternatif olarak, Google ile web sitenizi HTML aldığı sonuçlar, daha doğru görüntüleme için izin verir talimatlar verebilir. Siz bize bunları aktarmak ve bu sorunu bulmak için yeterli olabilir edebilecektir. Kod değişiklikler gerektirir. Böyle bir çözüm Tamam mı?
ÖÖ Lütfen benimle temasa geçin, bu nedenle çok daha hızlı olacaktır.
kamilkurczak
07-01-11, 12:21
Ben bir mesaj gönderdi
Tamam, sorun hemen çözülür. Google bir nedenle API bloke ve bazen normal olarak açıkladı ve bazen 403 hata çekti Ben açıklama nedenlerle isteyen onlara yazdı. Nasıl ona cevap paylaşmaktır alabilirim.
kamilkurczak
07-01-11, 13:37
onay için teşekkürler. Ancak önbellek silin, boş sayfalar vardı yani. Sorun giderme konu taşıma
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):