PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: BB sürüm 3.x satın alma öncesi sorular

munnakv
30-11-10, 09:10
1) Ben sadece vb.org ürününüzü konu uzun bir süre izledikten sonra ücretsiz ürün yüklü. Ama altta sitenize geri bağlantı var rahatsızlık duyuyorum. Ücretsiz sürümü bağlantıyı kaldırmak için bağışlamak ne kadar var? Burada bu ayrıntıyı paylaşmak istemiyorsanız, bana PM. ;)

2) Ben Vbulletin sürümü 3.8.x kullanıyorum ve yakın gelecekte yükseltme planı yok. Ben BB 3.x sürümünü yüklemek için olduğunu anlıyoruz.
Ne kadar zamandır bu sürümü desteklemek için planlıyorsunuz?

3) Benim forum İngilizce. Yabancı bir ülkede bir ziyaretçi (Rusya söylemek) Rus tercüme sayfası ziyaret ettiğinde, iplik artış viewcount?

Bu arada, Malay bayrağı yanlıştır. Bunu değiştirmek isteyebilirsiniz.

Teşekkürler

vBET
30-11-10, 12:24
1) Bağış, bir bağış olduğunu. Yani ücretsiz versiyonu size herhangi bir miktarda bağış yapabilirsiniz. Bağış sonra talimatları ile size cevap verecektir.

2) Hayır BB 2.3.x sürümünü yüklemek gerekiyor. Bu ücretsiz biridir. BB 3.x ödenir. Ve biz uzun süre destek olacak birçok müşterilerimizin hala vBulletin 3 kullanıyorsanız.

3) Evet. VBulletin için sadece normal yaş nesil olacaktır. BB vBulletin bitirmek sayfa nesil sonra çevirir.

Malay bayrak Hakkında - bunu kontrol edecek - haber için teşekkürler:)

BB tadını çıkarın!

mateuszr
30-11-10, 13:04
Bayrak ile ilgili bilgiler teyit edilir (bu (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1269-malay-flag-wrong.html) konusuna bakın)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1