СДА

Виев Фулл Версион: Питања пре куповине ВБЕТ верзија 3.к

munnakv
30-11-10, 09:10
1) Ја управо инсталирали бесплатан производ након следеће свој производ нит у вб.орг за дуго времена. Али сам непријатно да линк на ваш сајт на дну. Колико морам да донирају уклоните везу у бесплатној верзији? Ако не желите да овде деле овај детаљ, мени АМ. ;)

2) Ја сам помоћу вБуллетин ® Версион 3.8.к и не планирају да надоградите у блиској будућности. Разумем да морам да инсталирате ВБЕТ 3.к верзију.
Колико дуго планирате да подрже ову верзију?

3) Мој форум је на енглеском језику. Када посетилац из иностранства (кажу да Русија) посете руског преведене страна, да ли виевцоунт за нит повећање?

Узгред, малајски заставе није у реду. Можда ћете желети да га промени.

Хвала

vBET
30-11-10, 12:24
1) Донација је донација. Дакле, у бесплатну верзију можете донирати било који износ. Након донација ми ћемо вам одговорити са инструкцијама.

2) Не морате да инсталирате вБЕТ 2.3.к верзију. Ово је слободан. вБЕТ 3.к се плаћа један. И ми ћемо га подржати за дуго времена - многи наши клијенти и даље користе вБуллетин 3.

3) Да ће. За СМФ ће бити нормална старост генерације. вБЕТ он преводи након СМФ заврши страна генерације.

О малајски застава - ми ћемо га проверити - хвала за обавештење:)

Уживајте вБЕТ!

mateuszr
30-11-10, 13:04
Информације о заставом је потврђено (види ово (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/буг-репортинг/1269-малаи-флаг-вронг.хтмл) тема)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1