PDA

Zobacz pełną wersję: Pytania przed zakupem vBET wersji 3.x

munnakv
30-11-10, 09:10
1) Właśnie zainstalowałem darmowy produkt po wykonaniu Twój wątek produktu vb.org przez długi czas. Ale jestem niewygodny, aby link do Twojej strony na dole. Ile muszę oddać, aby usunąć link w wersji darmowej? Jeśli nie chcesz podzielić się tym szczegółowo tutaj, PM do mnie. ;)

2) używam 3.8.x Vbulletin wersję i nie planują uaktualnienie w najbliższej przyszłości. Rozumiem, że muszę zainstalować wersję vBET 3.x.
Jak długo masz zamiar wspierania tej wersji?

3) Moje forum jest w języku angielskim. Kiedy użytkownik z innego kraju (np. Rosja) wizyty rosyjskiego przetłumaczone na stronę, czy Viewcount dla wzrostu wątku?

By the way, Malay flaga jest źle. Możesz go zmienić.

Dzięki

vBET
30-11-10, 12:24
1) Darowizna jest darowizną. Tak więc w wersji bezpłatnej można wpłacić dowolną kwotę. Po darowizny będzie można odbierać z instrukcjami.

2) Nie trzeba zainstalować vBET 2.3.x wersji. To jest wolny jeden. vBET 3.x jest płatnej. I będziemy ją wspierać przez długi czas - wielu naszych klientów wciąż używa vBulletin 3.

3) Tak to będzie. VBulletin będzie to po prostu normalne generacji wieku. vBET przekłada się to po vBulletin zakończyć generowanie strony.

O Malay flagi - sprawdzimy to - dzięki za ogłoszenia:)

Ciesz vBET!

mateuszr
30-11-10, 13:04
Informacje o flaga jest potwierdzone (patrz ten (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1269-malay-flag-wrong.html) tematu)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations