Виев Фулл Версион: Već uradio Гост кеш за све језике
Да ли је то буг или опција - ја онемогућен кеш за 90% језика, али оммитс кеш гост тога. По мом мишљењу треба да постоји детаљна подешавања за ДБ кеш меморије и гост кеш.
kamilkurczak
19-08-10, 11:14
Постоје посебне опције. Ако нећете да кеш језик за госте требало би да онемогућите ову заставу. Ја ћу потез ову тему Феатуре Рекуестс
Да ли је то буг или опција - ја онемогућен кеш за 90% језика, али оммитс кеш гост тога. По мом мишљењу треба да постоји детаљна подешавања за ДБ кеш меморије и гост кеш.
Молимо Вас да одвојите овде неке корекције. Искључивањем заставу ћете искључити подршку превода за тај језик. Ова опција не искључује гост кеш за језиком, али цела језичка подршка.
А ви сте у праву - кеш гост не подржава онемогућавање специфичне језик. Они опције су само за базе података кеша у овом тренутку.
Ваш предлог да креирате одвојене поставке за доступност Гост кеша за одређене језике је прихваћен:)
Молим Вас издање нову верзију са те функције? Мој вбет_гуестцацхе је израстао на неколико блог преко 2ГБ (чак и за чишћење). Волео бих да кеш 2-3 језика који би око 90% тог броја.
Да би сви корисници заинтересовани: Други ме на овом молим те!
Слажем се. Морао сам да надоградим виртуелни сервер, због проблема величине фајла и није било јефтино. Па сам само да баци мој глас за ову функцију.
Такође желим да одрже своје претходне гласати за што вБЕТ у потпуности подржати превод одлазних новог корисника поздрав и сличне поруке ;-)
Хи:) Опције за подржане језике Гост Кеш ће бити дефинитевли укључени у следећем издању.
Нови корисник поздрав - зависи о могућностима укључивања у тамо. Дакле, не неки куке ће омогућити да се или не.
kamilkurczak
12-01-11, 16:02
Поздрав,
Урадио - биће укључене у наредни реласе:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):