Teljes verzió megtekintése: Tette Vendég cache minden nyelven
Ez egy bug, vagy egy funkció - Én tiltva gyorsítótár 90%-a nyelvek, de vendég cache ommits ezt. A fejemben van külön kell választani a beállításokat db cache és a vendégek cache.
kamilkurczak
19-08-10, 11:14
Külön lehetőség. Ha nem a cache nyelvének vendég érdemes letiltani ezt a zászlót. Én mozog ez a téma a Speciális kérések
Ez egy bug, vagy egy funkció - Én tiltva gyorsítótár 90%-a nyelvek, de vendég cache ommits ezt. A fejemben van külön kell választani a beállításokat db cache és a vendégek cache.
Kérjük, szánjon néhány korrekciót itt. Letiltásával zászló lesz letiltani a fordítás e nyelvhez. Ez az opció nem tiltja vendég cache a nyelv, hanem teljes nyelvi támogatás.
És igazad van - vendég cache nem támogatja kikapcsolni bizonyos nyelvet. Ezek a beállítások csak az adatbázis cache ebben a pillanatban.
A javaslat létre külön beállításokat elérhetősége Vendég gyorsítótár bizonyos nyelvek elfogadják:)
Can You kérjük ki új verzió, ezeket a szolgáltatásokat? Saját vbet_guestcache nőtt a néhány fórumon több mint 2 GB-os (akár takarítás). Szeretnék cache 2-3 nyelven, amely körülbelül 90%-a.
Az összes felhasználó érdekel: Második rám ezen kérem!
Egyetértek. Csak meg kellett frissíteni a virtuális szerver, mert a fájl mérete kérdések és nem volt olcsó. Szóval csak azt szeretném öntött én szavazni ezt a funkciót.
Én is szeretnék fenntartani a korábbi szavazás, amiért vBET teljes mértékben támogatja fordítása kimenő új felhasználói üdvözlő és hasonló üzenetek ;-)
Hi:) Beállítások a támogatott nyelvek Vendég gyorsítótár lesz definitevly bele következő kiadásba.
Új felhasználó üdvözlő - függ lehetőségek csatlakoztatása is. Tehát nem valami kampók lehetővé teszi, hogy akár nem.
kamilkurczak
12-01-11, 16:02
Helló,
Kész - szerepelni fog a következő relase:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):