Zobrazit plnou verzi: Již udělal Host vyrovnávací paměti pro všechny jazyky
Je to chyba nebo vlastnost - jsem vypnul cache pro 90% jazyků, ale ommits host cache. V mé mysli, že by měly být oddělené nastavení pro DB cache a hostující cache.
kamilkurczak
19-08-10, 11:14
K dispozici jsou oddělené volby. Pokud nebudete do mezipaměti jazyk pro hosta, měli byste vypnout tento příznak. Budu pohybovat na toto vlákno Požadavky na vlastnosti
Je to chyba nebo vlastnost - jsem vypnul cache pro 90% jazyků, ale ommits host cache. V mé mysli, že by měly být oddělené nastavení pro DB cache a hostující cache.
Prosím, vzít nějaké korekce zde. Zakázáním příznak, který vypne podporu překladů pro daný jazyk. Tato možnost není zakáže host cache pro jazyk, ale celá jazyková podpora.
A máte pravdu - host cache nejdou vypnout podporu pro konkrétní jazyk. Tyto možnosti jsou určeny pouze pro databázi vyrovnávací paměť v této chvíli.
Váš návrh na vytvoření samostatné nastavení pro dostupnost hostů cache pro určité jazyky, je přijata:)
Můžete mi prosím uvolnění nové verze s těmito funkcemi? My vbet_guestcache roste na několika fórech více než 2 GB (i při čištění). Rád bych do cache 2-3 jazyků, které by trvat asi 90% tohoto počtu.
Pro všechny uživatele se zájmem: Druhá mě na to prosím!
Souhlasím s tím. Musel jsem upgradovat své virtuální server z důvodu problémů velikosti souboru a nebylo to drahé. Takže chci, aby můj hlas obsazení této funkce.
Rád bych také udržet mé před hlasováním za to, že plně podporují vBET překlad odchozích nového uživatele pozdrav a podobné zprávy ;-)
Ahoj:) Možnosti podporované jazyky jako host Cache se definitevly zahrnuty v další verzi.
Nový uživatel pozdrav - záleží na možnostech zapojení tam. A tak se některé háčky, které umožní, či nikoli.
kamilkurczak
12-01-11, 16:02
Dobrý den,
Hotovo - budou zahrnuty do příští UVOLŇOVÁNÍ:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):