PDA

View Full Version: Bërë tashmë Cache ftuar për të gjitha gjuhët

meto
19-08-10, 02:07
A është kjo një bug ose një tipar - Unë me aftësi të kufizuara cache për 90% e gjuhëve, por ommits cache ftuar atë. Në mendjen time duhet të ketë parametrat e veçanta për cache cache db dhe mysafir.

kamilkurczak
19-08-10, 11:14
Ka mundësi të veçanta. Nëse ju nuk do të cache një gjuhë për mysafir ju duhet të çaktivizoni këtë flamur. Unë do të shkojë këtë thread kërkesave të Feature

vBET
21-08-10, 16:36
A është kjo një bug ose një tipar - Unë me aftësi të kufizuara cache për 90% e gjuhëve, por ommits cache ftuar atë. Në mendjen time duhet të ketë parametrat e veçanta për cache cache db dhe mysafir.

Ju lutemi të marrë disa korrigjim këtu. By disabling flamurin ju do të çaktivizoni mbështetje të përkthimit për atë gjuhë. Ky opsion nuk do të pamundëson cache ftuar për gjuhën, por të gjithë mbështetjen e gjuhës.

Dhe ju keni të drejtë - cache mysafir nuk mbështet paaftësi për gjuhë të veçantë. Ato opsionet janë vetëm për bazën e të dhënave cache në këtë moment.

Propozim tuaj për të krijuar parametrat e veçantë për disponueshmërinë e Cache Vizitor për gjuhët specifike është pranuar:)

meto
07-09-10, 21:34
Ju Mund të lutem version lirimin e të reja me ato karakteristika? Vbet_guestcache ime ka rritur në disa forume mbi 2GB (edhe me pastrim). Do të doja të cache 2-3 gjuhë e cila do të marrë rreth 90% e atij numri.

Për të gjithë përdoruesit e interesuar: e dytë e mia në këtë ju lutem!

brubros
15-09-10, 21:10
Unë pajtohem. Unë vetëm e kishte për të përmirësuar serverin tim virtual për shkak të çështjeve të madhësisë së fotografive dhe nuk ishte e lirë. Kështu që unë vetëm dua të hedhur votën time për këtë funksion.

Unë gjithashtu dëshiroj për të ruajtur votën time para për të pasur vBET të mbështesin plotësisht përkthimi i përshëndetjes që largohet përdoruesi të re dhe mesazhe të ngjashme ;-)

vBET
16-09-10, 15:45
Hi:) Mundësitë për gjuhët mbështetur në Cache Vizitor do të përfshihen në publikimin e ardhshëm definitevly.

Përshëndetje New user - varet nga mundësitë e mbylljen në atje. Pra, ka disa grepa do të lejojë për këtë apo jo.

kamilkurczak
12-01-11, 16:02
Përshëndetje,

Done - do të përfshihen në relase e ardhshme:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations