СДА

Виев Фулл Версион: Решити Велики неред!

Taurus
12-08-10, 12:37
Имам велики хаос на мом форуму после покушаја да извршите надоградњу на 3.3.6

Након уплоад фајлова на мој сервер сам ово на врху моју почетну страницу:

Упозорење: Недостаје Аргумент 2 за вбет_парсе_темплатес (), је позвао [пут] / глобал.пхп (607): евал () 'д цоде он лине 1708 и дефинисане у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп он лине 432

Најгоре је да не могу ни да приступим мојим Админ Цонтрол Панел. Добијам ово кад покушају да се пријавите:

Упозорење: Недостаје Аргумент 2 за вбет_парсе_темплатес (), је позвао [пут] / глобал.пхп (607): евал () 'д цоде он лине 1708 и дефинисане у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп он лине 432

Потребна ми је помоћ брзо молимо Вас ******

Taurus
12-08-10, 12:46
Морао сам да поново уплоад 3.3.4 фајлове да бисте добили ослободити од свих грешака. Молимо Вас да обавестите!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
ок, тако да:

Ако нисте још увоз датотека производа, молимо вас да то урадите:
1. онемогућите све системске плугин глобално за:
админцп-> вБулллетин Опције-> плугин / Хук систем и подесите НЕ
2. Иди на админцп-> Плугинс и производи-> Управљање Производи и онемогућите вБЕТ
3. омогућити вашем плугинс поново (као у прва тачка - комплет ДА)
4.. увоз производа фајл
5. омогућити вБЕТ од управљају производа.
Додали смо белешку о датотеци увоз производа у овој поруци: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет-анноунцементс/928-вбет-4-2-3-3-3-6-релеасед.хтмл

Жао за ову невољу.

Taurus
12-08-10, 13:06
Након уплоад фајлова на мој сервер не могу да приступим свом АЦП. Па како могу да чак и да све то?

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
Ахх жао због тога.

онемогућити плугин од цонфиг.пхп:

1.опен цонфиг.пхп
2. паста после <ПХП овај код?

define('DISABLE_HOOKS', true);

сада све плугинс су искључени

да енаблет само коментар ову линију, као што су:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
Да, знам како то да урадим. Сада видео сам да у вама Обавештење нит која кажете да се прво уплоад-производ, а затим фајлове на сервер. Ја сам сада то, и изгледа да је све добро сада.

Међутим, требало би стварно онда су то упутства вашег преузети нису сви чита најавама, и може, баш као ја, само преузмите и инсталирајте нормално.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
хвала за потврду.
сада је у инсцтруцтион.
жао проблема

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations