PDA

View Full Version: Решени Голема белја!

Taurus
12-08-10, 12:37
Имам огромен неред во мојот форум по обидува да се надополни со 3.3.6

По качувањето на датотеки на мојот сервер имам оваа на врвот на мојата почетна страница:

Предупредување: Недостасува аргумент 2 за vbet_parse_templates (), се нарекува во [пат] / global.php (607): eval () 'd code on-line 1708 и дефинирани во [пат] / вклучува / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on-line 432

Најлошо е што дури не можам да пристапам до мојата Admin Control Panel. Јас се тоа кога се обидува да влезете во:

Предупредување: Недостасува аргумент 2 за vbet_parse_templates (), се нарекува во [пат] / global.php (607): eval () 'd code on-line 1708 и дефинирани во [пат] / вклучува / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on-line 432

Ми треба помош брзо ве молиме ******

Taurus
12-08-10, 12:46
Морав повторно да испратите сите 3.3.4 додадени фајлови: да се ослободи од сите грешки. Ве молиме советува!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
Добро, така:

Ако не сте увоз производ датотека сепак, ве молиме да го направите ова:
1. го исклучите вашиот сите приклучок систем на глобално ниво:
admincp-> vBullletin Опции-> приклучокот / Кука систем и сет НЕ
2. Оди до admincp-> Приклучоци и производи-> Управување со производите и оневозможи vBET
3. им овозможи на вашиот додатоци повторно (како во првата точка - сет ДА)
4. увоз производ датотека
5. овозможи vBET од управуваат производи.
Додадовме белешка за увоз на производи датотека во овој пост: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/928-vbet-4-2-3-3-3-6-released.html

Жал ми е за овој проблем.

Taurus
12-08-10, 13:06
По качувањето на датотеки на мојот сервер не можам да пристапам до мојата чин. Па како можам дури и го направи сето тоа?

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
Ahh жал за тоа.

да се оневозможи додатоци од config.php:

1.open config.php
2. Вметни по <PHP овој код:

define('DISABLE_HOOKS', true);

сега сите додатоци се исклучени

да enablet само коментар на оваа линија, како што се:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
Да, знам како да го направите тоа. Видов сега дека во вас Објава конец кој ви кажам прво да испраќате производ, а потоа на датотеки на серверот. Јас не дека сега, и се чини дека сите добри сега.

Сепак, навистина, тогаш треба да се вклучи оваа инструкции во преземете не секој го чита соопштенија, и моќ, како мене, само преземете и инсталирате нормално.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
Ви благодариме за потврда.
Сега ова е во insctruction.
Жал ми е за проблеми

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations