PDA

View Full Version: Rezolvate Mare haos!

Taurus
12-08-10, 12:37
Am o mare mizerie pe forumul meu după încercarea de a face upgrade la 3.3.6

După încărcarea fişierelor pe serverul meu am acest lucru pe partea de sus a pagina mea de start:

Atenţie: lipsă argument 2 pentru vbet_parse_templates (), denumit în [cale] / global.php (607): eval () "cod de pe linia d 1708 şi definite în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php pe linia 432

Cel mai prost e că nu pot accesa nici Panoul meu de control al administratorului. I a lua această atunci când se încearcă să se conecteze:

Atenţie: lipsă argument 2 pentru vbet_parse_templates (), denumit în [cale] / global.php (607): eval () "cod de pe linia d 1708 şi definite în [cale] / include / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php pe linia 432

Am nevoie de ajutor va rog repede ******

Taurus
12-08-10, 12:46
A trebuit să re-încărcaţi toate fişierele 3.3.4 pentru a scăpa de toate erorile. Vă rugăm să consilieze!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
ok, deci:

Dacă nu a importa fişierul produs încă, vă rugăm să faceţi acest lucru:
1. dezactivaţi toate plugin-ul de sistem la nivel global prin:
admincp-> vBullletin Opţiuni-> Plugin / Sistem Hook şi setaţi NO
2. Du-te la admincp-> plugins si-> Gestionare Produse si dezactiva vBET
3. activaţi din nou plugin-uri (ca la punctul de fabricaţie - set DA)
4. de import pentru produsul fişier
5. activaţi vBET de gestionarea produselor.
Am adăugat o notă despre fişier de import de produse in acest mesaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/928-vbet-4-2-3-3-3-6-released.html

Ne pare rău pentru acest necaz.

Taurus
12-08-10, 13:06
După încărcarea fişierelor pe serverul meu nu-mi pot accesa ACP. Deci, cum pot face chiar toate astea?

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
Ahh pare rău pentru asta.

pentru a dezactiva plugin-uri de config.php:

1.open config.php
2. pastă după <acest cod php?:

define('DISABLE_HOOKS', true);

acum toate plugin-urile sunt dezactivate

pentru a enablet comentariu doar această linie, cum ar fi:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
Da, ştiu cum să fac asta. Am văzut acum că în tine fir anuntului pe care le spune să încărcaţi mai întâi produsul şi apoi fişierele de pe server. Am făcut asta acum, şi se pare a fi totul bine acum.

Cu toate acestea, într-adevăr, atunci ar trebui să includă această instrucţiunile din download-ul pentru citeşte nu toată lumea anunţuri, şi s-ar putea, la fel ca mine, doar descarcă şi instalează în mod normal.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
multumesc pentru confirmare.
acum acest lucru este în insctruction.
scuze pentru probleme

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1