КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Вялікі беспарадак!

Taurus
12-08-10, 12:37
У мяне ёсць вялікі беспарадак на маім форуме пасля спробы абнаўлення да 3.3.6

Пасля загрузкі файлаў на маім серверы ў мяне ёсць гэта ў верхняй частцы маёй хатняй старонцы:

Увага: Адсутнічае аргумент 2 для vbet_parse_templates (), называецца ў [шлях] / global.php (607): Eval () б код на лініі 1708 і вызначаны ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 432

Горшы, я не магу нават атрымаць доступ да сваёй адміністрацыйнай панэлі кіравання. Я атрымліваю гэта пры спробе ўвайсці ў сістэму

Увага: Адсутнічае аргумент 2 для vbet_parse_templates (), называецца ў [шлях] / global.php (607): Eval () б код на лініі 1708 і вызначаны ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 432

Мне патрэбна дапамога хутка, калі ласка ******

Taurus
12-08-10, 12:46
Я павінен быў паўторна загрузіць усе файлы 3.3.4, каб пазбавіцца ад усіх памылак. Калі ласка, парайце!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
Добра, такім чынам:

Калі вы не імпартавалі файл прадукту, калі ласка, зрабіце гэта:
1. адключыць ўсе ўбудовы глабальна:
AdminCP-> vBullletin Options-> Plugin / Хук сістэма і набор НЯМА
2. перайсці да AdminCP-> Plugins & Прадукты-> Упраўленне прадуктамі і адключыць vBET
3. уключыце ўбудовы зноў (як і ў першы момант - набор YES)
4. Імпарт файлаў прадукту
5. дазваляюць vBET па кіраванні прадуктамі.
Мы дадалі нататка аб файле імпарту прадукту ў гэтай пошце: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/928-vbet-4-2-3-3-3-6-released.html

прабачце за гэтай непрыемнасці.

Taurus
12-08-10, 13:06
Пасля загрузкі файлаў на маім серверы я не магу ўвайсці ў свой АСР. Так як я магу нават рабіць усё гэта?

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
ах прабачце за гэта.

Для адключэння убудоў config.php:

1.Откройте config.php
2. пасты пасля <PHP гэты код?:

define('DISABLE_HOOKS', true);

Зараз усе ўбудовы адключаныя

да enablet проста закаментаваць гэты радок, напрыклад:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
Так, я ведаю, як гэта зрабіць. Я бачыў цяпер, калі ў вас Аб'ява паток, які вы кажаце, спачатку загрузіць прадукт, а затым файлы на сервер. Я зрабіў гэта цяпер, і гэта, здаецца, усё добра цяпер.

Тым не менш, вам сапраўды трэба ўключыць яго інструкцыям у спампаваць не кожны чытае аб'явы, і, магчыма, як і я, проста запампаваць і ўсталяваць нармальна.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
дзякуй за пацверджанне.
Зараз гэта ў insctruction.
прабачце за турботы

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1