СДА

Виев Фулл Версион: вБЕТ 4.2.3 репрограмираних

vBET
30-06-10, 07:29
Хи алл.

Због неких додатних опција захтева морамо променити датум 4.2.3 пуштање на слободу. Ми је било припрема за наредну недељу и може бити пуштен, као што је сада. Ипак смо добили драгоцене повратне информације о могућим побољшањима у Фулл датотеке кеша за функционалност гостију, као што су: искључите за нормалне странице, ЗИП садржаја који се налазе на диску, планирани задатак чишћење старе бол фајлове.

Одлучили смо да ће бити боље да ослободи 4.2.3 са тим променама укључени. Дакле, нећемо моћи да га испоручи у првој недељи јула. Жао непријатности, али ово помери ће дати боље решење за наше кориснике вБ4:)

Kolbi
30-06-10, 08:47
Здраво, Мислим да није проблем. Радујемо се новој верзији! Поздрав ВЛТ. са статистикама, које превођење се користи и колико често?

vBET
30-06-10, 09:52
Ми не планирамо да додате статистику га у следећем издању.

bhanuprasad1981
30-06-10, 18:48
надам се да се руке на њу ускоро;)

linuxtuts
02-07-10, 02:08
Супер вест вБет! Хвала, јер је мој грешке на превођењу чланака вратио након надоградње из неког разлога.

Хвала,

vBET
02-07-10, 22:26
Супер вест вБет! Хвала, јер је мој грешке на превођењу чланака вратио након надоградње из неког разлога.

Хвала,

Извини, али ја не разумем ту поруку. Да ли сте срећни, и ако имате неке грешке након надоградње? И како да извршите надоградњу на 4.2.3 ако се још увек не постоји? Да ли је ваша информација је заиста о 4.2.3?

linuxtuts
07-07-10, 05:13
Не, ја сам говорио о мом СМФ надоградњу на верзију 4.0.4 ПЛ1 Мате.
"Велики вест", био је предстојећи издање ..:)

Хвала,

bhanuprasad1981
20-07-10, 16:55
исправке: Д

vBET
20-07-10, 19:27
Управо сам се вратио из одмора, тако да прво треба да рукује свим питањима и онда ажурирање распоред:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1