СДА

Виев Фулл Версион: Зашто Бенгалски није укључена?

Forum Lover
28-02-10, 02:53
Како ја могу да видим бенгалски је подржан од стране Гоогле-а.

Желео бих да снажно су плаћени верзију, али морају да буду укључене бенгалски превише.

Било која обећава молим вас? :)

Покушао сам ставити неке Реф од Гоогле-а, али изгледа да сам ја није дозвољено да још увек деле спољних линкова. : (

vBET
28-02-10, 04:36
Ми ћемо додати сваки језик који ће бити у потпуности подржан од стране Гоогле-а. Оглас овог тренутка Гоогле не у потпуности подржавају бенгалски превод.

Овде је списак потпуно подржаних језика: Гоогле Транслате (хттп://транслате.гоогле.цом/)

И потпуно подржавају мислим - на било који други језик са листе.

Можемо вам обећати да ћемо подржати сваки језик са ове листе. Дакле, ако се појави нових језика било ми ћемо га додати:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1