PDA

View Full Version: Zašto bengalski nije uključen?

Forum Lover
28-02-10, 02:53
Kao što vidim bengalski je podržan od strane Googlea.

Želio bih da su plaćeni verziju snažno, ali trebaju biti uključeni bengalski previše.

Bilo obećanja molim? :)

Pokušao sam staviti neki ref od Googlea, ali čini se ne smijem dijeliti vanjske poveznice još. : (

vBET
28-02-10, 04:36
Mi ćemo dodati svaki jezik koji će biti u cijelosti podržan od strane Googlea. Ad ovom trenutku Google ne podržava u potpunosti bengalski prijevod.

Ovdje je popis potpuno podržanih jezika: Google Translate (http://translate.google.com/)

I po potpunosti podržavaju mislim - na bilo koji drugi jezik na popisu.

Možemo vam obećati da ćemo podržati svaki jezik s ovog popisa. Dakle, ako nove jezike pojaviti tamo ćemo dodati:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1