СДА

Виев Фулл Версион: вБЕТ 3.3.1 Релеасед

vBET
22-01-10, 19:44
Хелло:)

Смо фиксне неке ствари, додао још један опција конфигурацију и направили измене у складу са променама у Гоогле АПИ-ја. Детаљи у наставку:)

Шта је ново:

Одвојени параметри за приказивање оригиналног текста за кориснике и госте (+ додатни стратегију ни рећи да је преведена)
усерип додате у Гоогле захтев за преводе

Кориговано бугс:

Јава оригинални текст убризгавање исправљена
Кориговано мета десцриптион кодирање питање
УРЛ за праћење за време преусмеравање на хттпс исправљена
вбетфлаг-питање коригована
Исправка за архиву страница са вБуллетин
Исправљени превод праћење за језик кодова са '-'

Michael
22-01-10, 19:49
Свеет! Ажурирање сада хвала!

Да ли је хтаццесс исти као и претходни? : Д

Kolbi
22-01-10, 19:53
Морамо само да инсталирате ФТП фајлове и преписати производ? Да ли је било неких других промена?

Lissa
22-01-10, 20:59
Имам овај сет да прикажете оригиналног текста као и и побринули се вбентерприсетранслатор_инпост_транслате шаблон је ажуриран ... али оригиналног текста још увек не показује, да ли постоји било шта друго ја треба да радим да га и даље показују?

vBET
23-01-10, 14:49
Свеет! Ажурирање сада хвала!

Да ли је хтаццесс исти као и претходни? : Д

Да:) То је исто као у 3.3.0

vBET
23-01-10, 14:50
Морамо само да инсталирате ФТП фајлове и преписати производ? Да ли је било неких других промена?

Уплоад фајлова и увоз производа.
Све промене су описани - углавном је то поправи пуштање на слободу.

vBET
23-01-10, 14:53
Имам овај сет да прикажете оригиналног текста као и и побринули се вбентерприсетранслатор_инпост_транслате шаблон је ажуриран ... али оригиналног текста још увек не показује, да ли постоји било шта друго ја треба да радим да га и даље показују?

Молим вас дајте ми УРЛ адресу на страну кад могу да је виде. Такође, молимо Вас реците шта је ваша подешавања за госте?

Требало би да ради ако шаблон је до сада - тако да ако сте направили нема ручног модификације то треба да ради. Отворите нову тему за ово у извештаје о грешкама са подацима ја сам питао о томе. Тханкс:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1