PDA

مشاهده نسخه کامل : فعال تصدی 3.3.1

vBET
22-01-10, 19:44
سلام :)

ما ثابت برخی از مسائل ، اضافه کردن یک پیکربندی گزینه بیشتر ساخته شده و بر این اساس تغییرات به تغییرات در گوگل API. اطلاعات زیر :)

تازه ها :

پارامترهای جداگانه برای نشان دادن متن اصلی برای کاربران و مهمانان (استراتژی + های اضافی را به حتی بگویید که آن را ترجمه شد)
userip افزود : به درخواست گوگل برای ترجمه

تصحیح اشکالات :

جاوا اسکریپت تزریق متن اصلی تصحیح
تصحیح شرح متا مسئله را پشتیبانی می کند
ردیابی URL در هنگام تغییر مسیر به صفحه ی اصلاح شده
vbetflag ، مسئله اصلاح
اصلاح برای صفحات آرشیو با بایگانی
تصحیح ترجمه ردیابی کدهای زبان با '--"

Michael
22-01-10, 19:49
شیرین! به روز رسانی در حال حاضر به لطف!

htaccess تغییر نام دهید همان عنوان قبلی؟ : D

Kolbi
22-01-10, 19:53
ما تنها نیاز به نصب فایل های FTP و بازنویسی از محصول؟ وجود داشت بدون هیچ تغییری دیگر؟

Lissa
22-01-10, 20:59
من این مجموعه برای نشان دادن متن اصلی را به عنوان ساخته شده و حاصل کنید که قالب vbenterprisetranslator_inpost_translate بهنگام شد... اما متن اصلی است که هنوز هم نشان داده نمی شود ، هر چیز دیگری باید انجام دهند تا آن را هنوز هم نشان می دهد وجود دارد؟

vBET
23-01-10, 14:49
شیرین! به روز رسانی در حال حاضر به لطف!

htaccess تغییر نام دهید همان عنوان قبلی؟ : D

بله :) این همان است که در 3.3.0

vBET
23-01-10, 14:50
ما تنها نیاز به نصب فایل های FTP و بازنویسی از محصول؟ وجود داشت بدون هیچ تغییری دیگر؟

ارسال فایل و واردات محصول.
همه تغییرات شرح داده شده -- این است که عمدتا تعمیر آزادی.

vBET
23-01-10, 14:53
من این مجموعه برای نشان دادن متن اصلی را به عنوان ساخته شده و حاصل کنید که قالب vbenterprisetranslator_inpost_translate بهنگام شد... اما متن اصلی است که هنوز هم نشان داده نمی شود ، هر چیز دیگری باید انجام دهند تا آن را هنوز هم نشان می دهد وجود دارد؟

لطفا مرا URL را به صفحه وقتی که من می توانید آن را ببینید. همچنین به تنظیمات خود را برای مهمانان بگویید چه چیزی است؟

که باید کار اگر قالب این وبلاگ نیز تا به امروز -- بنابراین اگر شما هیچ تغییرات کتابچه راهنمای آن را باید به کار. لطفا باز کردن تاپیک جدیدی برای این در گزارش مشکلات را با داده های من مورد سوال. سپاس ها :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1