PDA

Επιστροφή στο Forum: vBET 3.3.1 Released

vBET
22-01-10, 19:44
Hello:)

Έχουμε σταθερό κάποια πράγματα, προσθέστε μία ακόμη επιλογή διαμόρφωσης και έκανε τις αλλαγές ανάλογα με τις αλλαγές στο Google API. Λεπτομέρειες παρακάτω:)

Τι νέο υπάρχει:

Ξεχωριστή παραμέτρους για την προβολή αρχικό κείμενο για τους χρήστες και τους επισκέπτες (+ επιπλέον στρατηγική να μην πω ακόμη ότι έχει μεταφραστεί)
userip προστεθεί στο αίτημα της Google για τις μεταφράσεις

Διορθώνεται σφάλματα:

JavaScript αρχική ένεση κείμενο διορθώνεται
Διορθωμένη περιγραφή meta θέμα κωδικοποίησης
Παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της ανακατεύθυνσης URL https να διορθωθεί
vbetflag-ζήτημα διορθωθεί
Διόρθωση για τις σελίδες αρχείο με vBSEO
Αναθεωρημένη μετάφραση παρακολούθησης για τους κωδικούς γλωσσών με '-'

Michael
22-01-10, 19:49
Γλυκό! Ενημέρωση τώρα ευχαριστώ!

Είναι το htaccess το ίδιο με τα προηγούμενα; : D

Kolbi
22-01-10, 19:53
Χρειαζόμαστε μόνο την εγκατάσταση του FTP τους φακέλους και να αντικαταστήσετε το προϊόν; Αν δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές;

Lissa
22-01-10, 20:59
Έχω αυτό το σετ για να δείξει το αρχικό κείμενο, καθώς και φρόντισε το πρότυπο vbenterprisetranslator_inpost_translate ενημερώθηκε ... αλλά το αρχικό κείμενο δεν είναι ακόμα δείχνουν, υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να κάνει για να το έχουν ακόμα δείξει εκεί;

vBET
23-01-10, 14:49
Γλυκό! Ενημέρωση τώρα ευχαριστώ!

Είναι το htaccess το ίδιο με τα προηγούμενα; : D

Ναι:) Είναι ίδιο με το 3.3.0

vBET
23-01-10, 14:50
Χρειαζόμαστε μόνο την εγκατάσταση του FTP τους φακέλους και να αντικαταστήσετε το προϊόν; Αν δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές;

Ανεβάστε τα αρχεία και προϊόντων εισαγωγής.
Όλες οι αλλαγές που περιγράφονται - είναι ως επί το πλείστον διορθώσετε απελευθέρωση.

vBET
23-01-10, 14:53
Έχω αυτό το σετ για να δείξει το αρχικό κείμενο, καθώς και φρόντισε το πρότυπο vbenterprisetranslator_inpost_translate ενημερώθηκε ... αλλά το αρχικό κείμενο δεν είναι ακόμα δείχνουν, υπάρχει κάτι άλλο που θα έπρεπε να κάνει για να το έχουν ακόμα δείξει εκεί;

Παρακαλώ να μου δώσετε διεύθυνση URL στη σελίδα όταν μπορώ να το βλέπω. Επίσης παρακαλείσθε να ενημερώσετε το τι είναι η ρύθμιση για τους επισκέπτες;

Θα πρέπει να λειτουργεί εάν το πρότυπο είναι ενημερωμένο - οπότε αν γίνει καμία τροποποίηση εγχειρίδιο θα πρέπει να λειτουργεί. Παρακαλούμε να ανοίξει νέο νήμα για αυτόν στις εκθέσεις ζωύφιου με τα δεδομένα που ήμουν ζητώντας περίπου. Ευχαριστώ:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1