Виев Фулл Версион: Подршка за вБадванцед ЦМПС
Здраво, било би сјајно када вБадванцед ЦМПС ће бити подржана. Портал се налази на индек.пхп, ја променим језик овде, онда земљишта Почетна страна (у мом форум.пхп). Тако да сам се портала страница буде преведена. Хвала и поздрав, Хангман
Поздрав,
планирамо да подржи најпопуларнијих модова који ће је потребна посебна интеграције. У овом тренутку имамо пуно посла на 3.3.0 верзију. Након тога ћемо се интеграцију са СМФ 4.0 и онда ћемо ставити нашу пажњу на друге модс.
Ипак смо спремни у сваком тренутку да подржи Министарство одбране аутори који би желели да се интеграција себе, тако што им одговара што код је потребан и где треба да се стави.
Како могу да урадим да се анализирати лангтитле странице вбцмпс. пс. Ово је наставак нит одрастао у овој теми: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/troubleshooting/194-mod-co%C5%9B-dzia%C5%82a-nie-richtik.html
Драго ми је да си га континоваћ овде :) Све у свему, морате да пронађете место где мод подешавање вредности за наслове, који затим приказује, а затим додајте следећу део кода постоји (понекад морате да га измените још - ту смо срећни да помогнемо некоме већ присутан потопљен код). Унос додатног кода директно у коду је најједноставнији мода, мада не и нужно најбољи. Узорак код да буде укључен (морате да промените име променљиве представља тражено $ наслов):
if (strpos($title, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$title = vbet_parseTitle($title);
}
Као што сам можда морати мању промену овог код - у случају да наслов се затим сече, али ја само могу показати код да виде ко сте занузић.
Ја сам: Д Баш као што сте написали да је потребно да измените код мало. Израз $ наслов морао да буде промењен у $ тхреад [наслову] у линији 253 у датотеке реценттхреадс.пхп (Форум корен / модули /) додао сам следећи код:
// Langtitle
if (strpos($thread['title'], '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$thread['title'] = vbet_parseTitle($thread['title']);
}
То је скоро све. : Цоол: Имам један мали проблем са тим. : П Ако мој Пољски Форум "Последње теме" је тема написано на руском, је промена језика на руски, добио сам празну белу страницу. (Други језици раде добро.)
Имам један мали проблем са тим. : П Ако моји пољски форум "Рецент Топицс" је написан на руском језику на њему променом језика на руском, ја сам добио празну белу страницу. (Остали језици ради добро.)
И ако постоји било каква информација у евиденцијама сервера? Молимо Подеслиј тачан линк ка страници са "недавним темама" и писати о шта да кликнете да бисте видели белу страну.
И ако постоји било каква информација у евиденцијама сервера? Молимо Подеслиј тачан линк ка страници са "недавним темама" и писати о шта да кликнете да бисте видели белу страну.
Испоставило се да је бела страна се појављује само на мојим Фирефок колачиће ;) .... Али ја имам проблем. После додавања кода испред имена више не појављује ми се порука: [лангтитле = Извините да промените језик, теме написане на страном језику нису преведени и да су још увек у пољском. Порука првобитно написан на руском: "возьмите в лигу" како у пољском језику, руске и било које друге вбцмпс страница приказана као: "Узмите у лиги"
http://fifa.pes.com.pl/
Решен. До глупо да признам, али ја користим ВБ Оптимизујте и вероватно не освежи кеш меморије и због тога ти проблеми. Хвала вам за решење. :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):