PDA

Zobraziť plnú verziu: Podpora vBadvanced CMPSU

Hangman
21-12-09, 11:21
Dobrý deň, bolo by skvelé, keby vBadvanced CMPSU by byť podporované. Portál sa nachádza na index.php, prepnúť jazyk tu, potom som pozemok fóra Hlavná stránka (v mojom forum.php). Tak som si stránky portálu majú preložiť. Ďakujeme a zdravíme, Hangman

vBET
22-12-09, 00:14
Dobrý deň,

plánujeme podporiť najpopulárnejších módov, ktoré budú potrebovať špeciálny integrácie. V tejto chvíli máme veľa práce na verziu 3.3.0. Potom sme sa z integrácie s phpBB 4.0 a potom sa dať svoju pozornosť na iné módy.

Stále sme pripravení po celú dobu podpora mod autorov, ktorý by rád robil integrácia sa tým, že odpovede na ne, ktorý kód je potreba a kde by mala byť uvedená.

jaryx
12-01-10, 18:40
Ako môžete robiť toto parsowany vbcmps.ps.To stránky langtitle je pokračovaním niť uvedené v tejto téme: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/troubleshooting/194-mod-co%C5%9B-dzia%C5%82a-nie-richtik.html

vBET
13-01-10, 23:33
Som rád, že chcete pokračovať s it tu:), zvyčajne budete musieť nájsť miesto kde mod stanovuje hodnoty tituly/fi Les, ktorý potom zobrazuje, a potom pridajte nasledujúci kus kódu (niekedy budete musieť upraviť ešte-tu sú radi, že vám pomôžu, ak niekto bude mať kód zanużony). Zadajte doplnkový kód priamo v kóde je najjednoduchším spôsobom, aj keď nie nevyhnutne najlepšie.Vzorka kódu vkladať (musíte zmeniť názov premennej predstavujúci názov $title):

if (strpos($title, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$title = vbet_parseTitle($title);
}

Ako som potrebovať menšiu zmenu tohto kódu - v prípade, titul je potom rez, ale ja si len vyberie kód na tom, kto ste zanużyć.

jaryx
19-01-10, 06:50
Ja: D, ako ste napísal ste mali trochu upraviť kód.Výraz $title bolo treba zase $thread [názov] riadok 253 v súbore recentthreads (Fórum root/modules /) som pridal nasledujúci kód:

// Langtitle
if (strpos($thread['title'], '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$thread['title'] = vbet_parseTitle($thread['title']);
}

Je to takmer všetko. : cool: ja mám trochu problém s tým. : p ak poľskej na mojom fóre v "Posledné témy" je asi napísal v ruštine, zmena jazyka do ruského jazyka, dostal som sa prázdna biela stránka. (Ostatné jazyky sú v poriadku.)

vBET
19-01-10, 20:34
Mám jeden malý problém s týmto. : pJeżeli na môj britský fórum "Nedávne témy" umiestnené o písomné v Ruskej zmenou jazyka na Ruskej zdá sa mi prázdnu bielu stránku. (Iné jazyky sú jemné.)
(A), ktoré sa zobrazí v akýchkoľvek informácií v denníkoch servera? Podeślij prosím presný odkaz na stránku s "Nedávne témy" a písať na presne, čo kliknite pre zobrazenie tejto biele stránky.

jaryx
19-01-10, 21:34
(A), ktoré sa zobrazí v akýchkoľvek informácií v denníkoch servera? Podeślij prosím presný odkaz na stránku s "Nedávne témy" a písať na presne, čo kliknite pre zobrazenie tejto biele stránky.
Ukázalo sa, že biela stránka sa objaví len na môj FireFox;) Súbory "cookie"...Ale mám problém. Po môžete pridať kód pred názov už zdá sa mi slová [langtitle = bohužiaľ nie sú preložené ako zmeniť jazyk, témy písané v cudzom jazyku a sú stále v angličtine. Téma pôvodne napísané v ruštine: "возьмите в лигу" aj v poľskom jazyku, ruštine a všetky ostatné vbcmps stránka zobrazuje ako: "Vezmi v lige"

http://fifa.pes.com.pl/

Vyriešené. Kým hlúpe priznať, ale Bežím vB optimalizovať a pravdepodobne rovnako vyrovnávacia pamäť neobnovuje a tieto problémy.Ďakujem vám za vaše riešenie. :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1