Teljes verzió megtekintése: Támogatás vBadvanced CMPS
Helló, jó lenne, ha vBadvanced CMPS lenne támogatott. A portál található index.php, azt kapcsoljuk ki a nyelvet errefelé, aztán földet a Forum Home page (az én forum.php). Szóval kap a portálon kell fordítani. Köszönöm és üdvözlettel: Hangman
Helló,
azt tervezi, hogy támogatja a legnépszerűbb mod lesz szükség külön integráció. Ebben a pillanatban már sok munkát az 3.3.0 verzió. Ezután fogunk tenni integráció vBulletin 4.0 és akkor majd fel a figyelmünket más modok.
Mégis készek vagyunk minden alkalommal, hogy támogatja mod szerzők, amelyek szeretnék tenni integrációk magukat, megválaszolásával őket, amely kód van szükség, és meg kell tenni.
Hogyan lehet ezt a parsowany vbcmps.ps.To oldalt, langtitle folytatása a téma szerepel ebben a témában: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/troubleshooting/194-mod-co%C5%9B-dzia%C5%82a-nie-richtik.html
Örülök, hogy folytatni kívánja a ez itt:), általában sírnod kell talál egy helyet, ahol a mod szettek értékek címek/fi Les, amely akkor jelenik meg, és adjuk meg a következő darab kód (néha van, hogy módosítsa azt még itt szívesen segít, ahogy valaki lesz a kód zanużony). Kiegészítő kód közvetlenül írjuk be a kódot, a legegyszerűbb módon – bár nem feltétlenül a legjobb.Minta kód feltölteni (meg kell változtatni a nevét, a változó a címet a $title képviselő):
if (strpos($title, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$title = vbet_parseTitle($title);
}
Ahogy szükség lehet egy kis változás ezt a kódot - abban az esetben, ha a cím, akkor vágott, de én csak azt mutatják, a kódot látni, hogy ki vagy zanużyć.
Csináltam: D Ahogy írtam, volt egy kicsit módosít a kód.A kifejezés $title volt szükség, viszont a $thread [title] 253 sort a fájl recentthreads (a fórum root/modules /) tettem hozzá a következő kódot:
// Langtitle
if (strpos($thread['title'], '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$thread['title'] = vbet_parseTitle($thread['title']);
}
-A ' majdnem mindent. : cool: Nekem van egy kis probléma, hogy. : p ha én fórumot a "friss témák" a lengyel körülbelül írta az orosz, változik a nyelv, Orosz, kaptam egy üres, fehér oldalon. (Más nyelven működő finom.)
Nekem van egy kis baj. : az én-m angol nyelvű fórum témakörök"közelmúltbeli" található arról, hogy az írásbeli orosz, Orosz nyelv módosításával a pJeżeli tűnik számomra egy üres fehér lap. (Az egyéb nyelvek finom)
(A), megjelenik a kiszolgáló a naplók adatai? Podeślij legyen szíves egy pontos hivatkozás "Közelmúltbeli témakörök" tartalmazó lapra, majd pontosan mi, annak érdekében, hogy e fehér lapon kattintson írhat.
(A), megjelenik a kiszolgáló a naplók adatai? Podeślij legyen szíves egy pontos hivatkozás "Közelmúltbeli témakörök" tartalmazó lapra, majd pontosan mi, annak érdekében, hogy e fehér lapon kattintson írhat.
Kiderült, hogy a fehér oldal csak akkor jelenik meg az én-m Kilő;) A cookie-k...De nekem van egy probléma. Után adja hozzá a kódot, mielőtt a nevét már nem tűnik számomra, hogy a szavak [langtitle = sajnos, hogyan kell változtatni nyelv, idegen nyelven írt témák nem fordították le, és még mindig angolul. Eredetileg írott-ban orosz téma: "возьмите в лигу" mind a lengyel nyelv, orosz és minden egyéb vbcmps oldal jelenik meg, mint: "részt a bajnokságban"
http://fifa.pes.com.pl/
Azzal az elhatározással. Amíg a butaság, hogy elismerem, de rohanok optimalizálása bb, és valószínűleg csak gyorsítótár nem frissül, és mivel ezeket a problémákat.Köszönjük, hogy a megoldás. :)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):