СДА

Виев Фулл Версион: Је потребна помоћ писање корисника Вики Паге за употребу ВБЕТ

mickknutson
17-07-11, 08:06
Желим да направим страницу Вики
превод текста - БЛиНЦ Магазин:: Басе Јумпинг, Падобранство, и параглајдинг (хттп://ввв.блинцмагазине.цом/форум/вики/транслатион)

Да моје корисници могу да читају да ће им помоћи да разумеју како да користе ВБЕТ.
Већина мојих корисника нису технички, тако да је страница стварно мора да буде генерички. Али страна такође мора превести и као што сам већ 10 + језика удара мог сајта.

За све оне који желе да помогну, сви можемо да деле овај вредан ресурс.

vBET
18-07-11, 11:21
Хи:)

Прво - молимо подесите вБЕТ да препозна језик аутоматски. Наћи ћете опцију у вБЕТ опције у админ ЦП. Не могу да кажем сада ће радити на вики садржаја - то зависи да ли се користе одговарајуће куке, али дефинитивно ће радити за све СМФ нове садрлаје (поруке, блогови, групе коментаре, и тако даље).

Када откривања језика ради - само корисници пишу на свом језику и вБЕТ (коришћењем Гоогле АПИ-ја) на одговарајући начин оцене поруку.

Такође, молимо Вас погледајте овде за чланак о вБЕТ ББЦоде:

basketmen
22-07-11, 06:56
Хо користите ваултвики превише

Ауесоме можете направити вбет раде у ваултвики страницама, ја сам онемогућава вбет у ваултвики страницама, јер вбет не ради у ваултвики странице

можете да делите своје хтаццесс молим вас? тако да можда можемо направити боље

vBET
22-07-11, 11:33
Интеграција упутства за Трезора Вики:

У случају било какве проблеме са интеграцијом - пишите тамо:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations