PDA

View Full Version: Potrebujete pomoč pisanje stran uporabnika Wiki za uporabo vBET

mickknutson
17-07-11, 08:06
Želim ustvariti wiki stran
prevod - Blinc Magazine:: BASE jumping, padalstvo, in Jadralno padalstvo (http://www.blincmagazine.com/forum/wiki/translation)

To lahko moji uporabniki prebral, da jim bo pomagala razumeti, kako uporabljati vBET.
Večina mojih uporabniki netehničnih, tako da stran res je treba generično. Vendar pa mora biti stran tudi prevesti in sem že 10 + jezikov, tepe svojo spletno stran.

Za vse tiste, ki želijo pomagati, lahko si jo vsi delimo tega dragocenega vira.

vBET
18-07-11, 11:21
Hi:)

Najprej - prosim nastaviti vBET prepoznati jezik samodejno. Boste našli možnost v vBET možnosti v Admin CP. Ne morem povedati, zdaj bo delo z vsebino wiki - To je odvisno ne uporabljajo ustreznih kljuke, vendar bo dokončno dela za vse vsebine vBulletin novo (delovna mesta, blogi, skupina komentarje, in tako naprej).

Ko zaznavanje jezika deluje - uporabnike samo pišejo v svojem jeziku in vBET (z uporabo Google API) ustrezno znamke sporočilo.

Prav tako si oglejte tukaj za članek o BB kode vBET:

basketmen
22-07-11, 06:56
ho, ki ga uporabljate vaultwiki preveč

super lahko naredite vBET delo v straneh vaultwiki, jaz sem invalidnost vBET na straneh vaultwiki, ker vBET ne deluje na strani vaultwiki

lahko delite svoje htaccess prosim? tako da morda lahko naredimo bolje

vBET
22-07-11, 11:33
Integracija navodila za Vault Wiki:

V primeru kakršnih koli vprašanj z integracijo - pišite tam:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1