מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: זקוק לעזרה בכתיבת דף Wiki משתמש לשימוש VBET

mickknutson
17-07-11, 08:06
אני רוצה ליצור דף wiki
תרגום - מגזין BLiNC: קפיצות BASE, צניחה חופשית, מצנחי רחיפה ו (http://www.blincmagazine.com/forum/wiki/translation)

זה המשתמשים שלי יכול לקרוא שיעזרו להם להבין כיצד להשתמש VBET.
רוב המשתמשים שלי הם לא טכניים, כדי לעמוד באמת צריך להיות גנרי. אבל העמוד צריך גם לתרגם גם יש לי כבר 10 + שפות להכות את האתר שלי.

עבור כל אלה שרוצים לעזור, כולנו יכולים לחלוק את זה משאב יקר ערך.

vBET
18-07-11, 11:21
היי:)

ראשית - בבקשה להגדיר vBET להכיר שפה באופן אוטומטי. תוכלו למצוא את האופציה באפשרויות vBET ב CP Admin. אני לא יכול להגיד עכשיו זה יעבוד עם תוכן ויקי - תלוי עושה ווים המתאים משמשים, אבל זה יהיה בוודאות לעבוד עבור כל תוכן חדש vBulletin (הודעות, בלוגים, תגובות הקבוצה, וכן הלאה).

כאשר זיהוי שפה עובד - משתמשים רק לכתוב בשפה שלהם vBET (באמצעות גוגל API) מסמן את המסר כראוי.

כמו כן ראה כאן מאמר על BBCodes vBET:

basketmen
22-07-11, 06:56
הו אתה משתמש יותר מדי vaultwiki

מדהים שאתה יכול לעשות עבודה vbet בדפי vaultwiki, אני השבתת vbet בדפי vaultwiki, כי vbet לא עובד בדפי vaultwiki

אתה יכול לחלוק htaccess שלך בבקשה? אז אולי אנחנו יכולים לעשות את זה טוב יותר

vBET
22-07-11, 11:33
שילוב הוראות Vault Wiki:

במקרה של בעיות אינטגרציה - נא לכתוב שם:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1