PDA

Žiūrėti pilną versiją: Reikia pagalbos, raštu Vartotojo Wiki puslapis VBET naudojimo

mickknutson
17-07-11, 08:06
Noriu sukurti wiki puslapį
vertimas - BLiNC Žurnalas:: BASE šokinėja, Parašiutizmas, ir Sklandymo (http://www.blincmagazine.com/forum/wiki/translation)

Kad mano vartotojai gali skaityti, kad padės jiems suprasti, kaip naudoti VBET.
Dauguma mano vartotojai yra ne techninis, kad puslapis tikrai turi būti bendros. Tačiau puslapio taip pat turi būti išversti ir aš jau 10 + kalbų pataikyti mano svetainę.

Visiems tiems, kurie nori padėti, mes visi galime pasidalinti šių vertingų išteklių.

vBET
18-07-11, 11:21
Hi:)

Pirma - prašome konfigūruoti vBET, automatiškai atpažinti kalbą. Rasite vBET galimybes Admin CP. Aš negaliu pasakyti, dabar ji bus dirbti su viki turinio - tai priklauso nuo atitinkamų kabliukai, bet ji bus galutinai dirbti visiems vBulletin naują turinį (pranešimų, dienoraščiai, grupės pastabas, ir tt).

Kai kalba aptikimo darbo - vartotojai tiesiog rašyti savo gimtąja kalba ir vBET (naudojant "Google" API) tinkamai ženklai pranešimą.

Taip pat skaitykite čia straipsnis apie vBET BBCodes:

basketmen
22-07-11, 06:56
Ho jūs naudojate vaultwiki per

nuostabus galite padaryti vbet darbo vaultwiki puslapių, Esu išjungti vbet vaultwiki puslapių, nes vbet nėra darbo vaultwiki puslapių

jūs galite pasidalinti savo Htaccess, prašome? Taigi gal mes galime padaryti ją geriau

vBET
22-07-11, 11:33
Vault Vikižodynas integracijos instrukcijos:

Tuo atveju, bet su integracija klausimais - rašykite:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET Translator 4.10.1