Виев Фулл Версион: Решити Крстарица АПИ за прављење вБЕТ бескористан
Недавно сам инсталирао СМФ АПИ-ја на мом 3.8 одбора да користе мобилне апликације. Нисам знао у почетку, али чини вБЕТ (3.4) не раде. Конкретно ништа није преведена и заставе везе да се поквари приликом гледања другог преводилачка страна.
Шта да радим?
kamilkurczak
15-03-11, 14:46
здраво,
Можете ли ми дати УРЛ ове ББ АПИ-ја?
Да ли сте променили неке у хтаццесс фајл.
Да ли је ово АПИ-ја користи куке систем?
Можда морамо да се интеграција са овим АПИ-ја.
Хмм сада на вашем сајту странслатион ради. Да ли сте онемогућили ову АПИ-ја?
У реду - открио сам да додатак "принт_оутпут АПИ" у глобал_цомплете је узрок проблема. Променио сам своју извршење ради 1001 и да фиксне проблем.
kamilkurczak
15-03-11, 14:49
Хвала за твој одговор - решени:)
Заправо постоји још један проблем са УРЛ - линкови на страницама преведена на остале преводе се "вбет_флаг" у наслову. Претпостављам други додатак је омета УРЛ.
Утврђено је - "Процес АПИ седница" под глобал_старт - промена извршење ради 6.
kamilkurczak
15-03-11, 18:34
Хвала јос једном!
Још увек имам једно питање - теме које се не преводе када корисник постове поруку.
Шта кука је одговоран за за то? (Сам вероватно морати да промените редослед)
kamilkurczak
24-03-11, 20:26
Хмм ја не разумем цоррецлти. Када будете желели да преведете нит превод не ради?
Ми преводимо у глобал_цомплете кука
молим вас дајте ми УРЛ за пример.
Ево пример овог дешавања: Поделом трошкова - ГПС Водич за куповину мобилног телефона? [Ланг = ср] ознака није ставио око поруку када корисник га послали.
још увек има проблем са овим - ко?
Ја стварно захвални одговор на ово
kamilkurczak
22-04-11, 17:06
Здраво, Морам да питам Мицхаł о овом питању јер имам још нема идеје.
било какве идеје још увек?
kamilkurczak
12-05-11, 20:07
здраво,
Молимо Вас да веома дуго пост на страном језику и проверите да ли још увек не раде (превод).
УРЛ адресу порука се не ради сада, тако да могу да проверим сад поново.
Гоогле не може увек открити језик за веома кратко поруку (можда погрешно) тако да морате да проверите да ли ваша порука је измедју [ланг = тагове. (Ово тагови су додати у невпост_процесс куком)
Дакле, покушајте да га тест за дугачке поруке на страним језицима.
овде је нова нит То се не преведе: мелодија (хттп://целлпхонефорумс.нет/ *** / т327487-тон-на-лламада.хтмл)
ХТЦ се филтрира од стране овог Форума - пун УРЛ
хттп://целлпхонефорумс.нет/хтц/т327487-тоно-де-лламада.хтмл (без размака)
kamilkurczak
12-05-11, 20:23
Молимо Вас да одговорите ми - вхитцх опција имате сеттед у админцп-> вБЕТ-> Гоогле-> Гоогле-откривања језика.
напишите овде Гоогле Језик вредност Детекција Поверење
Ово је подешен на "Увек веруј корисника"
Прилично сам сигуран да то није проблем, али - то директно има везе са извршења редоследу вБуллетин АПИ-додатак који се користи за нове мобилне апликације омета плугин који убацује сад ознаке у поруке.
kamilkurczak
12-05-11, 22:18
Увек веруј корисник Ова опција се заснива на поставкама корисника који је куцање порука. Дакле, Гоогле може да препозна језик поруку корисничка подешавања. Уколико корисник има свој језик није постављен - Гоогле не може да га преведе.
Ако корисник направи поруку у језику који у свом админцп - Гоогле још увек не могу да га преведе.
Ова опција је за оптимизацију, и ако је ова опција укључена - језик ознаке неће бити додати.
Молимо идите на админцп-> вБЕТ-> Гоогле и
1. подесите Гоогле откривања језика да верују Гоогле када резултат је поверења достојан
2. подесите Гоогле откривања језика поверење до 0,1
3. Тестирајте га! (Направите нову поруку)
Требало би да ради добро.
ВАЖНО - потребно је да пакет старе поруке у сад ознаке руком.
Нисам сигуран да сте разумели шта сам рекао - ови корисници имају свој језик сету. Веома сам сигуран у то.
kamilkurczak
13-05-11, 16:24
Молим вас тестирати га. ако и даље није добро - Ми ћемо наћи друго решење
Ево пример овог дешавања: Поделом трошкова - ГПС Водич за куповину мобилног телефона? [Ланг = ср] ознака није ставио око поруку када корисник га послали.
Posjetio sam vaš sajt i ne vidim gde sam mogao odabrati prevodi. Kako ste reši ovo? Postoje situacije kada ljudi moraju da izaberu jezika...kao što su kada su oni koriste neko drugi kompjuterske, itd..
Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
Na ovoj stranici, zastave su postavljene na dnu stranice.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):