View Full Version: Atrisinātas vBulletin API padarot vBET bezjēdzīgi
Es nesen instal vBulletin API par manu 3,8 kuģa, lai izmantotu mobilo lietojumu. Es nesapratu sākumā, bet tas padara vBET (3.4) nedarbosies vispār. Īpaši nekas nav tulkots un karoga saites kļuvuši nepareizi, skatoties citu tulkošanas lapu.
Ko es varu darīt?
kamilkurczak
15-03-11, 14:46
hello,
Vai jūs varētu man url šo VB API?
Vai esat mainījis kādu savu. Htaccess failu?
Vai šo API izmantot āķis sistēmu?
Varbūt mums ir nepieciešams, lai integrācija ar šo API.
Hmm tagad par jūsu vietnē stranslation strādā. Vai jūs atslēgt šo API?
Labi - es atklāju, ka spraudnis "API print_output" in global_complete izraisa problēmu. I mainīts izpildi, lai 1001, un ka noteikta problēma.
kamilkurczak
15-03-11, 14:49
Paldies par jūsu atbildi uz jautājumu - atrisinātas:)
Patiesībā ir vēl viens ar URL problēmu - par tulkoto lapu citi tulkojumi saiknes "vbet_flag-" nosaukumā. Man ir aizdomas, cits spraudnis traucē URL.
Atklāju, ka - "API Session Process" zem global_start - mainīt izpildi, lai 6.
kamilkurczak
15-03-11, 18:34
Paldies vēlreiz!
Man vēl ir viens jautājums - diegi netiek tulkoti, kad lietotājs nosūta ziņu.
Kas āķis ir atbildīga par to izdarīt? (Es, iespējams, vienkārši ir, lai mainītu secību)
kamilkurczak
24-03-11, 20:26
hmm es nesaprotu correclty. Kad jūs vēlētos tulkot pavediens tulkojums nav darba?
mēs tulkojam in global_complete āķis
lūdzu, iedodiet man url uz piemēru.
Šeit ir piemērs, kā tas notiek: ceļot ar auto - GPS mobilajā telefonā iepirkšanās rokasgrāmata? (http://cellphoneforums.net/general-cell-phone-forum/t325454-191%3Bviajes-en-coche-gps-tel-233%3Bfono-celular-gu-237%3B-de-compras.html)[lang = ir] tag bija nesagatavota ap ziņojumu, ja lietotājs ievietojis to.
joprojām ir problēma ar to - kāds?
Es patiešām appreciate atbildi uz šo
kamilkurczak
22-04-11, 17:06
sveiki, man jājautā, Michał par šo jautājumu, jo man nav ideju vēl nav.
kamilkurczak
12-05-11, 20:07
hello,
Lūdzu, ļoti ilgi post par svešvalodu un pārbaudiet, vai tas joprojām nav darba (tulkojums).
url no jūsu amata nedarbojas tagad, lai es varētu pārbaudīt to tagad atkal.
Google var ne vienmēr ir atklātas valodu ļoti īsziņu (varbūt pārrakstīšanās), tāpēc jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu, vai jūsu ziņa ir starp [lang = tagus. (Šis tags ir, ierakstot newpost_process āķi)
, mēģiniet, lai pārbaudītu to garo ziņu svešvalodā.
Šeit ir jauns pavediens, kas nav tulkots: ringtone (http://cellphoneforums.net/ * / t327487 tonis, llamada.html)
HTC tiek filtrēti pēc šī foruma - pilnu URL ir
http://cellphoneforums.net/htc/t327487-tono-de-llamada.html (bez atstarpēm)
kamilkurczak
12-05-11, 20:23
lūdzu atbildi man - whitch iespēja Jums ir setted in AdminCP-> vBET-> google-> Google valodas noteikšanu.
rakstīt šeit Google valodas noteikšanas uzticības vērtību
Tas ir iestatīts uz "Vienmēr uzticēties lietotājs"
Es esmu diezgan pārliecināts, ka tas nav jautājums, tomēr - tas ir tieši saistīts ar izpildes rīkojumu vBulletin API spraudnis, kas izmanto jauno mobilo pieteikumiem, kas traucē spraudnis, kas ievieto lang tags uz post.
kamilkurczak
12-05-11, 22:18
Vienmēr uzticēties lietotājs Šī opcija ir balstīta uz lietotāja iestatījumus, kas ir rakstīt ziņu. Tātad, google var atpazīt ziņu valodu, lietotāja uzstādījumus. Ja lietotājs ir viņa valoda nav noteikts - google nevar tulkot.
Ja lietotājs būs valodu ziņu citiem, ka viņa AdminCP - google joprojām nevar tulkot.
Šī opcija ir par pilnveidošanu, un, ja šī opcija ir iespējota - valoda tagi netiks pievienoti.
Lūdzu dodieties uz AdminCP-> vBET-> google un
1. iestatīt Google valodas noteikšanu trasta Google, kad rezultāts ir uzticības cienīgs
2. iestatīt Google valodas noteikšanu uzticību 0,1
3. pārbaudītu to! (Marka jaunu ziņu)
Ja darbojas labi.
SVARĪGI - jums ir nepieciešams iepakot veco amatu lang tagus ar roku.
Es neesmu pārliecināts, ka jūs saprast, ko es saku - šie lietotāji ir to valodu kopu. Es esmu ļoti pārliecināts par to.
kamilkurczak
13-05-11, 16:24
Lūdzu, testa to. ja vēl nav labi - mēs atradīsim citu risinājumu
Šeit ir piemērs, kā tas notiek: ceļot ar auto - GPS mobilajā telefonā iepirkšanās rokasgrāmata? (http://cellphoneforums.net/general-cell-phone-forum/t325454-191%3Bviajes-en-coche-gps-tel-233%3Bfono-celular-gu-237%3B-de-compras.html)[lang = ir] tag bija nesagatavota ap ziņojumu, ja lietotājs ievietojis to.
Apmeklēja jūsu vietni, un neredzēju, kur es varētu izvēlēties tulkojumi. Kā jūs atrisināt šo? Ir daudz situāciju, kur cilvēkiem ir jāizvēlas valodām. piemēram, kad viņi izmantot kāds cits datorā, utt...
Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
Šajā lapā karogi tiek novietoti lappuses apakšdaļā.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):