Прагляд поўнай версіі: Вырашанае VBulletin API рашэнняў vBET бескарысна
Нядаўна я ўсталяваў API VBulletin на маім 3,8 борце выкарыстоўваць мабільныя прыкладанні. Я не адразу зразумеў, але гэта робіць vBET (3,4) не працуе наогул. Канкрэтна нічога не перакладзена і сцяг спасылкі сталі няправільна падчас прагляду іншы пераклад старонкі.
Што я магу зрабіць?
kamilkurczak
15-03-11, 14:46
прывітанне,
Вы можаце даць мне адрас гэтай VB API?
Вы змянілі некаторыя ў вашым. Htaccess файл?
Ці з'яўляецца гэты кручок API выкарыстання сістэмы?
Можа быць, нам трэба зрабіць інтэграцыю з гэтым API.
Хм цяпер на вашым сайце stranslation працуе. А вы адключыце гэтую API?
Добра - я выявіў, што ўбудова "print_output API" ў global_complete з'яўляецца прычынай праблемы. Я змяніў парадак выканання ў 1001 і, што фіксаваныя праблемы.
kamilkurczak
15-03-11, 14:49
Дзякуй за ваш адказ - вырашана:)
На самай справе ёсць яшчэ адна праблема з URL-адрасы - спасылкі на старонкі перакладзены на іншыя пераклады "vbet_flag-" ў назве. Я падазраю, што яшчэ адзін убудова перашкаджае URL.
Знайшоў - "API Сесія працэс" пад global_start - змяніць парадак выканання да 6.
kamilkurczak
15-03-11, 18:34
Яшчэ раз дзякуй!
Я ўсё яшчэ адна праблема - ніткі не перакладаюцца, калі карыстальнік адпраўляе паведамленне.
Што кручок для адказных за гэта робіце? (Я, верагодна, проста трэба змяніць парадак)
kamilkurczak
24-03-11, 20:26
хм, я не разумею correclty. Калі Вы хацелі б перавесці паток перакладаў не працуе?
мы пераводзім ў global_complete крук
калі ласка, дайце мне URL для прыкладу.
Here's an example of this happening:
¿Падарожжа на машыне - GPS тэлéсотавы тэлефон ДУíпа крамах? (http://cellphoneforums.net/general-cell-phone-forum/t325454-191%3Bviajes-en-coche-gps-tel-233%3Bfono-celular-gu-237%3B-de-compras.html)
[ lang = ru ] tag was not put around the message when the user паведамленні it.
яшчэ ёсць праблема з гэтым - хто-небудзь?
Буду вельмі ўдзячны адказ на гэта
kamilkurczak
22-04-11, 17:06
прывітаньне, я павінен спытаць Міхал аб гэтай праблеме, паколькі ў мяне няма ідэй яшчэ.
kamilkurczak
12-05-11, 20:07
прывітанне,
Калі ласка, вельмі доўгі пост на замежнай мове і пераканайцеся, што яна па-ранейшаму не працуюць (пераклад).
URL з вашага паведамлення не працуе цяпер, так што я магу праверыць яго зараз яшчэ раз.
Google, магчыма, не заўсёды выяўляюцца мову для вельмі кароткага паведамленні (магчыма няправільнае напісанне), таму вы павінны праверыць, што ваша паведамленне паміж [LANG = тэгі. (Гэта тэгі дадаўшы ў newpost_process крук)
так, то паспрабуйце праверыць яго на доўгае паведамленне на замежнай мове.
here is a new thread that is not being translated: сігнал выкліку (http://cellphoneforums.net/***/t327487-tono-de-llamada.html)
HTC фільтруецца дадзенага форуму - поўны гіперспасылка
http://cellphoneforums.net/htc/t327487-tono-de-llamada.html (без прабелаў)
kamilkurczak
12-05-11, 20:23
калі ласка, адкажыце мне - whitch варыянт вы маеце выставіцца ў AdminCP-> vBET-> Google-> Google Мова Detection.
пішыце тут выяўлення Google Мова даверу значэння
Гэта мае значэнне "Заўсёды давяраць карыстач"
Я ўпэўнены, што гэта не праблема, аднак - ён мае непасрэднае дачыненне да выканання парадак убудова VBulletin API, які выкарыстоўваецца для новых мабільных прыкладанняў ўмяшання убудова, які ўстаўляе мову тэгаў у пост.
kamilkurczak
12-05-11, 22:18
Заўсёды давяраць карыстачу Гэты варыянт заснаваны на наладах карыстальнік, які ўводзіць паведамленне. Так Google можа распазнаць мова паведамлення карыстальнікам наладамі. Калі ў карыстальніка яго мова не ўстаноўлены - Google не можа перавесці яго.
Калі карыстач зробіць паведамленне на іншай мове, што, па яго AdminCP - Google усё яшчэ не можа перавесці яго.
Гэтая опцыя выкарыстоўваецца для аптымізацыі і калі гэтая опцыя ўключаная - моўныя тэгі не будзе дададзены.
Калі ласка, перайдзіце на ваш AdminCP-> vBET-> Google і
1. набор Google Мова выяўлення ў мэтавыя Google, калі вынік з'яўляецца годным даверу
2. набор Google Мова Выяўленне даверу да 0,1
3. праверыць гэта! (Зрабіць новыя паведамленні)
Калі працуе добра.
ВАЖНА - трэба, каб спакаваць старыя паведамленні ў тэгах мову ўручную.
Я не ўпэўнены, вы разуменне, што я кажу - гэтыя карыстальнікі не іх мове мноства. Я вельмі ўпэўнены ў гэтым.
kamilkurczak
13-05-11, 16:24
Калі ласка, пратэстуйце яго. калі яшчэ не вельмі добра - мы будзем шукаць іншае рашэнне
Here's an example of this happening:
¿Падарожжа на машыне - GPS тэлéсотавы тэлефон ДУíпа крамах? (http://cellphoneforums.net/general-cell-phone-forum/t325454-191%3Bviajes-en-coche-gps-tel-233%3Bfono-celular-gu-237%3B-de-compras.html)
[ lang = ru ] tag was not put around the message when the user паведамленні it.
Я наведаў ваш сайт і не бачу, дзе я мог выбраць пераклады. Як вам удалося вырашыць гэта? Есць шмат сітуацый, у якіх людзі маюць патрэбу для выбару моў...напрыклад, калі яны выкарыстоўваюць чужы кампутар, і г. д...
Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
На гэтай старонцы, сцягі размяшчаюцца ў ніжняй частцы старонкі.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):