СДА

Виев Фулл Версион: Решити Форум обавештење двоструко или троструко слања?

Simon Lloyd
07-10-10, 11:11
Хи јер има вБет инсталиран када нову тему добија створио обавештење се шаље на људе поставили на форуму да је прими (АдминЦП> Форуми & Модератори> Форум менаџер> Који год форум> Ко треба да добије емаил на нову тему) проблем је у томе сада је слање обавештења понекад два пута, некад 3 пута, тако да постаје прилично нервира за примаоце.

Можете ли ми помоћи?

Поздрав,
Симон.

kamilkurczak
07-10-10, 13:53
Могу да тестирам га на ваш форум? Ја ћу нови тест-нит да га провере.

Simon Lloyd
07-10-10, 14:06
Наравно, дозволите ми да ставите своју емаил адресу у "Ко добија е-маил" део форума натписом "Генерални"

Сада сам ушао цонтацт@вбентерприсетранслатор.цом као е-маил за слање за било који пост или тема ушао у Општој Дискусиони форум: 0

kamilkurczak
07-10-10, 14:35
Био сам на вашем сајту а ја сам направио нову тему и пост - све је у реду.
пробајте: нит теста (хттп://ввв.тхецодецаге.цом/форумз/фун-форум/208004-тест-тхреад.хтмл # пост741126)
како могу да репродукују том питању? Можете ли објаснити то?

Simon Lloyd
07-10-10, 15:07
Ја послали у том нит сте били у погрешном месту:)

kamilkurczak
07-10-10, 15:16
Не могу је наћи. Да ли можете да налепите УРЛ адресу у овом форуму. овде.
Хвала

Simon Lloyd
07-10-10, 15:19
Само да нови овде тема / тему Генерална дискусија (хттп://ввв.тхецодецаге.цом/форумз/генерал-дисцуссион/)

kamilkurczak
07-10-10, 15:25
ок направио сам нову тему и пар постова, без питања. Ако сам направио једну поруку - Имам само једну поруку на мој е-маил, па шта није у реду?

Simon Lloyd
07-10-10, 15:27
Направио сам тест поруку сувише у том форуму да ли сте добили још један од мојих тема?

БТУ ваш пост остао написан за нокте?

Simon Lloyd
07-10-10, 16:10
Камил 1 минут пре направио сам још 2 теме тако да на већини треба само треба да има 2 е-поште из два различита теме означена за вас. :)

kamilkurczak
07-10-10, 18:40
и имам само две е-маил порука. :) Све је добро, ја не могу репродуковати ваше питање, тако да мислим да је све у реду.

Simon Lloyd
07-10-10, 20:43
Корисник управо поставио и како ја и моја модератор је добио два пута обавештења!, Ово је само дошло од инсталирања вБет.

Simon Lloyd
07-10-10, 20:45
Ја ћу додати ваш емаил у наш форум који даје обавештење, ако се порука вБуллетин вам неће дати обавештење од својих порука, ја ћу шаљете поруке и видите да ли сте добили само један е-маил:)

Simon Lloyd
07-10-10, 20:51
Управо поставио и добио 6 обавештења .... ти би мало да!

Simon Lloyd
07-10-10, 20:54
то може бити неке везе са коду?

kamilkurczak
07-10-10, 21:02
Ок приметио сам то. Можете ли објаснити како да додате е-маил на форуму? Ја ћу покушати да га репродукује на пробном форуму.

Simon Lloyd
07-10-10, 21:11
Ја сам у први пост хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/5289-пост1.хтмл

kamilkurczak
07-10-10, 21:12
Ок, Хвала за то. Сада ћу покушати да репродукује ово питање на мом тесту форум и поправити га!
:)

Simon Lloyd
07-10-10, 21:14
Хвала, али може бити неке везе са мојим коду или моје ХТМЛ дугме за осветљавање код.

Слободно гледате кроз шаблона / фајлове које имају приступ на оба

Simon Lloyd
07-10-10, 21:15
Управо ново радно место у том форуму, али само једну нотификацију, али нису користили ознаке Конвертовање сортира и филтрира листа у ХТМЛ

Simon Lloyd
07-10-10, 21:35
Чини се да је насумично Као што сам управо су послали 2 различите поруке преко 2 различите ознаке и само једну нотификацију сваке?

Simon Lloyd
07-10-10, 21:37
Морају да иду у кревет до сада у 5 ујутру: (

kamilkurczak
08-10-10, 10:05
Сам га тестирају на мом тесту форуму и не могу да га репродукује.
Вероватно је ово сукоб вБЕТ са осталим мод.
Можете једноставно да га проверите. Оно што треба да урадите?
1. вБЕТ мора бити омогућено.
2. Онемогући све модс (један по један) и поново покушајте да пронађете ово питање. Ако је један мод је онемогућити и не можете репродуковати проблем - ми имамо конфликт. (Јер када је ова одбране је омогућен - питање постоје)

Simon Lloyd
08-10-10, 10:08
Мој ВБА ознаке позвати пхп фајл за замену речи и фраза, могу само да замислим свој тим!

kamilkurczak
08-10-10, 10:55
Да ли сте сигурни да када вБЕТ је онемогућен не можете да репродукује ово мод?

Из којих мод ВБА тагови су?

Simon Lloyd
08-10-10, 11:43
Да ли сте сигурни да када вБЕТ је онемогућен не можете да репродукује ово мод?

? Из које Министарство одбране ВБА ознаке су веома сигурно:), никада није догодило пре него што измене за вбет у шаблоне и пхп фајлове или инсталирањем вбет - пре него што прибави вбет све је било добро.

Simon Lloyd
08-10-10, 11:44
Зашто не остави питање отвореним за сада и ја ћу пратити колико порука узрок томе и које ББЦоде уколико се потом користи извештај каже уторак?

Simon Lloyd
08-10-10, 12:06
Брисање свих Тет поруке на мој форум за сада:) ћемо наставити у уторак.

kamilkurczak
08-10-10, 12:08
ок, тако да сам чекао одговор до уторка:)
Хвала

Simon Lloyd
12-10-10, 09:16
Здраво Камил, хвала на чекању, за последњих неколико постова које смо имали (није много) има само обавештење послали се једном (које ћете морати пријема обавештења о превише), па само напред и обележила овај решен, ако добијемо добре још неколико постова и то поново деси ја ћу их сачувате документ и листе за преглед:)

kamilkurczak
12-10-10, 12:00
Хвала на одговору. решен.

Simon Lloyd
12-10-10, 22:15
На жалост није решен (, само је порука управо сада овде Пошаљи емаил заснована на дан - код Цаге Форум (хттп://ввв.тхецодецаге.цом/форумз/мемберс-екцел-вба-программинг/208038-сенд-емаил- базиран дате.хтмл) послао 4 обавештења

kamilkurczak
15-11-10, 10:38
здраво,
Да ли сте приметили поново ово питање?

moman
17-11-10, 15:38
Ја сам желео да истакнем да су корисници на мом форуму се такође жалио у вези са добијањем више (до 6) е-маил обавештења за исти уписаних нит. Ово је дефинитивно грешка негде-Узећу погледамо шта код може да изазива.

Чудна ствар је да се то дешава мање-више случајно.

kamilkurczak
17-11-10, 17:31
Ок ја ћу покушати да га репродукује на пробном форуму

mateuszr
18-11-10, 12:35
Хелло:)
Постоји још један тест, можете да покушате - једноставно уклонити све реципентс своје потврде у АдминЦП и оставити само ЈЕДАН - проверите, да ли случајно и даље добијају неколико порука и напишите овде о томе:)

mateuszr
25-11-10, 17:29
Тема темп. решити због никакав одговор и немогућност да се сада репродукује

Simon Lloyd
25-11-10, 19:13
матеусзр, она и даље не деси, ми смо само живи са њим за сада, а то је случајно, нема узорак.

mateuszr
26-11-10, 08:51
и да ли сте пробали да опција са само једном примаоцу?

mateuszr
02-12-10, 11:08
ми смо само живи са њим за новит изгледа ипак желите живети са њом - Ја сам вас питао о томе последње модификације пре дуго времена и даље без одговора ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1