PDA

View Full Version: Rezolvate Notificare pe forum pentru postarea dublu sau triplu?

Simon Lloyd
07-10-10, 11:11
Bună, deoarece având în vBET instalat atunci un thread nou creat devine o notificare este trimisă la persoane stabilite în forum pentru a-l primească (AdminCP> Forumuri & Moderatori> Manager Forum> Indiferent de pe forum pentru> Cine ar trebui să primească un e-mail pe fir nou) problema este că este acum trimiterea notificării, uneori, de două ori, uneori de 3 ori asa ca din ce in ce destul de enervant pentru destinatari.

Mă puteţi ajuta?

Salutari,
Simon.

kamilkurczak
07-10-10, 13:53
Pot să-l test de pe forum? Voi face un nou test de-a fir a verifica.

Simon Lloyd
07-10-10, 14:06
Sigur, permiteţi-mi să afişezi adresa ta de email in "Cine primeşte un e-mail" secţiune a marcat pe forum pentru "General"

Am intrat acum contact@vbenterprisetranslator.com ca e-mail pentru a trimite la pentru orice post sau fir a intrat in forum Discutii generale: 0

kamilkurczak
07-10-10, 14:35
Am fost pe site-ul dvs. şi am făcut un thread nou si post - totul este ok.
încercaţi să-l: firul de testare (http://www.thecodecage.com/forumz/fun-forum/208004-test-thread.html # post741126)
cum am putea reproduce aceasta problema? puteţi explica aceasta?

Simon Lloyd
07-10-10, 15:07
Am postat în acel fir ai fost pe forum greşit:)

kamilkurczak
07-10-10, 15:16
Nu pot găsi. Puteţi să lipiţi o adresă URL la acest forum. aici.
Mulţumiri

Simon Lloyd
07-10-10, 15:19
Face doar o nouă discuţie fir / subiect aici generale (http://www.thecodecage.com/forumz/general-discussion/)

kamilkurczak
07-10-10, 15:25
ok am facut un thread nou şi câteva posturi fără cauză. Dacă am făcut un post unul - Am un singur mesaj pe adresa mea de e-mail, asa ca ce este in neregula?

Simon Lloyd
07-10-10, 15:27
Am făcut o încercare prea mesaj în care pe forum pentru ai primi un alt fir de la meu?

BTW Postarea dvs. a rămas scris în poloneză?

Simon Lloyd
07-10-10, 16:10
Kamil 1 minute în urmă, am creat 2 thread-atât mai mult cu mai puţin ar trebui să aveţi doar 2 email-uri din doua fire de diferite marcate pentru tine. :)

kamilkurczak
07-10-10, 18:40
si am doar două e-mailuri. :) Totul este bun, eu nu pot reproduce problema ta, deci cred ca totul este ok.

Simon Lloyd
07-10-10, 20:43
Un utilizator doar postate si atat eu cat si moderatorii mea a primit notificare de două ori!, Acest lucru a avut loc numai de la instalarea vBET.

Simon Lloyd
07-10-10, 20:45
Voi adăuga adresa dvs. de email pentru a forumul nostru care dă notificare, dacă te posta vbulletin nu vă va da notificare a posta ta, i se va posta un mesaj, şi a vedea dacă aveţi doar un singur e-mail:)

Simon Lloyd
07-10-10, 20:51
Doar postat şi a luat 6 notificări .... le-ar fi prea!

Simon Lloyd
07-10-10, 20:54
ar putea fi ceva de-a face cu etichetele codul?

kamilkurczak
07-10-10, 21:02
ok am observat că. Pot să vă explică modul în care să adăugaţi e-mail la forum? Voi incerca sa-l reproduca pe forum mea de test.

Simon Lloyd
07-10-10, 21:11
Am făcut-o în primul mesaj http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/5289-post1.html

kamilkurczak
07-10-10, 21:12
ok, mulţumesc pentru asta. Acum, voi încerca să reproducă această chestiune pe forum mea de test şi fixaţi-o!
:)

Simon Lloyd
07-10-10, 21:14
Multumesc, dar poate fi ceva de-a face cu etichete cod mea sau butonul meu html pentru evidenţierea codul.

Simţiţi-vă liber să se uite prin şabloanele / fişierele pe care le au acces la ambele

Simon Lloyd
07-10-10, 21:15
A avut doar un nou post în care pe forum pentru, dar numai o singură notificare, dar nu au folosit tag-uri Conversie foaie de lucru sortate şi filtrate în HTML

Simon Lloyd
07-10-10, 21:35
Se pare că aleatoare sale după cum am avea postat doar 2 mesaje diferite, care folosesc două etichete diferite şi doar o singură notificare pentru fiecare???

Simon Lloyd
07-10-10, 21:37
Trebuie să meargă la culcare acum până la ora 5: (

kamilkurczak
08-10-10, 10:05
L-am testat pe forum pentru mea de test şi eu nu pot reproduce.
Probabil că acest lucru este un mod vBET conflict cu alte.
Puteţi verifica pur şi simplu. Ce trebuie să faceţi?
1. vBET trebuie să fie activată.
2. dezactiva toate mods (unul câte unul) şi să încerce să găsească din nou această problemă. Dacă unul Mod este dezactivaţi şi nu puteţi reproduce problema - avem un conflict. (Pentru că atunci când acest mod este activat - problema exista)

Simon Lloyd
08-10-10, 10:08
Tag-urile mele VBA apel la un fişier php pentru înlocuirea de cuvinte şi fraze, eu numai pot imagina că ei!

kamilkurczak
08-10-10, 10:55
Sunteţi sigur că atunci când vBET este dezactivat, nu se pot reproduce acest mod?

Din ce mod tag-uri VBA sunt?

Simon Lloyd
08-10-10, 11:43
Sunteţi sigur că atunci când vBET este dezactivat, nu se pot reproduce acest mod?

? Din ce mod tag-uri VBA sunt foarte sigur:), niciodată nu sa întâmplat înainte de a face modificari pentru vBET în şabloanele şi fişierele php sau instalarea vBET - înainte de obţinerea vBET totul a fost bine.

Simon Lloyd
08-10-10, 11:44
De ce nu lăsăm problema deschisă pentru acum şi i se va monitoriza cate mesaje cauza aceasta, şi care bbcode dacă este cazul a fost utilizat apoi un raport spun din nou marţi?

Simon Lloyd
08-10-10, 12:06
Ştergerea tuturor mesajelor tet pe forumul meu pentru acum:) ne vom relua pe marţi.

kamilkurczak
08-10-10, 12:08
ok, deci eu sunt de aşteptare pentru răspunsul la Marţi:)
Mulţumiri

Simon Lloyd
12-10-10, 09:16
Bună Kamil, mulţumesc pentru aşteptare, pentru ultimele mesaje câteva le-am avut (nu a avut multe), notificarea are doar postat o dată (care va fi primit notificare de prea), astfel merge mai departe şi a marcat această rezolvate, dacă am obţine o bună cateva posturi mai mult şi se întâmplă din nou, i le va document şi salva lista pentru examinarea dvs.:)

kamilkurczak
12-10-10, 12:00
Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră. rezolvat.

Simon Lloyd
12-10-10, 22:15
Din păcate, nu a soluţionat: (, a avut doar un post, chiar acum Trimite un e-mail aici pe data - Forum Codul Cage (http://www.thecodecage.com/forumz/members-excel-vba-programming/208038-send-email- pe-date.html) a trimis 4 notificări

kamilkurczak
15-11-10, 10:38
Buna ziua,
Ai observat această problemă din nou?

moman
17-11-10, 15:38
Sunt dori să subliniez faptul că utilizatorii pe forumul meu au plâns, de asemenea, despre obtinerea mai multor (pana la 6) prin e-mail notificări pentru acelaşi fir subscris. Acest lucru este cu siguranta un bug undeva-voi arunca o privire la ceea ce cod ar putea fi aceasta cauza.

Lucru ciudat este faptul că se întâmplă mai mult sau mai puţin la întâmplare.

kamilkurczak
17-11-10, 17:31
ok, voi incerca sa-l reproduca pe forum mea de test

mateuszr
18-11-10, 12:35
Buna ziua:)
Există un alt test, puteţi încerca să - doar elimina toate recipents de confirmarea în AdminCP şi se lasă doar ONE - să verifice, nu vă mai primiţi în mod aleator mai multe mesaje si sa scrie aici despre ea:)

mateuszr
25-11-10, 17:29
Fir temp. rezolvate din cauza nici un raspuns si imposibilitatea de a reproduce acum

Simon Lloyd
25-11-10, 19:13
mateuszr, se întâmplă totuşi, trăim doar cu ea de acum, şi este aleatoare, nu exista nici un tipar.

mateuszr
26-11-10, 08:51
şi ai încerca această opţiune doar cu un singur destinatar?

mateuszr
02-12-10, 11:08
am trăi doar cu ea pentru nowit pare că doriţi încă mai trăiesc cu ea - Te-am întrebat despre faptul că ultima modificare mult timp în urmă şi încă nici un răspuns ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1