PDA

View Full Version: Zgjidhet Kuptohet në Cache Guest

meto
12-08-10, 22:29
Unë kam marrë paralajmërime për mysafir cache tim "

Warning: filemtime () [function.filemtime]: stat dështuar për [rrugën] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53
Për të zgjidhur atë unë kam ndryshuar linjës 53:

në qoftë se ((koha () - filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName) <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()!) {
për:

@ $ FileTime = filemtime ($ vbet_readGuestCacheFileName);
në qoftë se ((koha () - $ fileTime <= $ timeAllowed) & & vbet_verify_ip_ban ()) {
Shpresoj se ndihmon.

PS.
Grate gjë që është Cache Vizitor. Tani nuk ka nevojë për blerjen vB Jam optimist Pro: PI mendoj se do të marrë një tjetër vBET për forumin tim të dytë. Cheers.

kamilkurczak
13-08-10, 10:54
hmm. Ky opsion është testuar dhe gjithçka ishte ok. Unë do të kontrollojë atë përsëri dhe unë do të përpiqem kodin tuaj.

Unë do të doja të riprodhuar këtë çështje kështu - mund të ju përshkruaj këtu atë që unë duhet të bëjë që të ketë këtë çështje në forumin tim test? A mund ta shpjegoni këtë?

Thanks

meto
13-08-10, 11:46
Provo PHP 5.3.3 me "error_reporting = E_ERROR | E_WARNING", që do të jetë me mend e mia. Unë gjithashtu e përdorin LiteSpeed, por unë mendoj se është e parëndësishme.

kamilkurczak
23-08-10, 14:51
I kontrolluar kodin tuaj dhe unë në krahasim me kodin vBET. Kodi i juaj është duke punuar: cache janë të shkruara dhe të READED. vBET Kodi është duke punuar mirë sigurisht.
Unë ende nuk mund të riprodhuar këtë çështje në forumin tonë test. Nëse ju mund të - ju mund të përshkruani më mirë.
Mund të jetë kjo është specifike për forumin tuaj.

meto
25-08-10, 12:32
Warning: filemtime () [function.filemtime]: stat dështuar për [rrugën] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53
Është një paralajmërim kështu që ajo duhet të jetë e lidhur me error_repporting settings dhe nuk duhet të version PHP veçanta (ose le të themi 5.x).

Nëse doni reagime më të më kontaktoni nëpërmjet GG: 1.701.610.

kamilkurczak
25-08-10, 12:34
Thanks për këtë. :)

StarBuG
15-09-10, 10:57
Kanë të njëjtin problem

vBET
15-09-10, 15:43
Ju lutemi përdorni vetëm zgjidhje e propozuar në mesazhin e parë:) Kjo do të korrigjohet në lirimin e ardhshëm.

vBET
17-10-10, 10:07
): Korrigjohet dhe do të përfshihen zyrtarisht në publikimin e ardhshëm

meto
17-10-10, 13:41
Kur do që të jetë? :>

vBET
17-10-10, 20:27
Në këtë moment, ne nuk kemi data zyrtare të lirimit. Ne jemi të gjatë procesit të rekrutimit, kështu që pas se do të jemi në gjendje për rinumërimin produktivitetit tonë, përmban planin për lirimin e ardhshme dhe kështu me radhë:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1